Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла про те, як її син Веніамін вчиться у Великобританії.

Цього року хлопчик пішов не в третій клас, як повинен був, а в п'ятий. Пов'язано це з особливостями навчання в Англії. За словами співачки, він йшов до школи, практично не знаючи англійської мови.

Про все це Тіна Кароль розповіла Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

"Він пішов у школу, не знаючи англійської. Перший місяць мовчав і пристосовувався, але він сам цього хотів. Я завжди цікавилася чи ,можливо, він хоче додому. Раніше дуже часто там була, а зараз вже рідше. Так, він йде попереду своїх однолітків тут, в Україні ", - розповіла Тіна.

Також вона зазначила, що зараз Веніамін вчиться нарівні з дітьми, які народилися у Великобританії, і йому не роблять ніяких винятків. Мабуть, тому він уже розмовляє рідною мовою з акцентом.

"Чесно скажу, хоч він там і ходить в український клуб, танцює козацькі танці, а в українській родині, в якій живе, говорить виключно рідною мовою, російську він вже забув, а українською говорить з акцентом", - зізналася зірка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль випробувала себе в акторській майстерності. Так, Тіна стала головною героїнею короткометражного фільму "Колишні".

У фільмі Кароль зіграла головну героїню, якій вбачаються привиди колишніх чоловіків. Тому співачка вирішила поспілкуватися зі своїми колишніми чоловіками, щоб краще увійти в образ.

"Я себе кинула в такі обставини, я написала всім своїм колишнім, але в мене їх не так багато, як у мого персонажа. Кинула, щоб зазвучало в душі. Вони під час зйомок щось мені там відповідали, писали. І так вийшло, що ніби я грала про себе. Просто для того, щоб вдалася роль, актори йдуть на різні експерименти, і саме в цьому випадку я себе ніби так трохи підкошувала", – розповіла Тіна.


Нагадаємо, Тіна Кароль вразила фанатів новою фотосесією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль потрапила у незручну ситуацію посеред вулиці.

Також "Знай.ua" писав, Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери підловили її на плагіаті.