Скандально відому американську співачку і актрису Майлі Сайрус несподівано засікли на вулицях Києва.

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на інформацію очевидців.

Як виявилося, артистку помітили кияни в центрі міста. Відео з Сайрус виклали в мережу, але незабаром видалили, пишуть журналісти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За чутками, співачка знімає в Києві новий кліп. Сюжет буде пов'язаний з футбольною тематикою. Через зйомки в місті до самого вечора перекрили Дарницький міст.

Очевидці стверджують, що артистка відвідала кілька столичних ресторанів, де скуштувала борщ, млинці та інші українські страви.

Нагадаємо, знаменита скандальна американська співачка та акторка Майлі Сайрус таємно взяла шлюб зі своїм обранцем - 28-річним Ліамом Хемсвортом.

Як відомо, навколо цієї пари постійно точилися скандали та інтриги, - пише Life & Style.

25-річна зірка дев'ять років йшла до цього відколи познайомилась з Ліамом. У 2013-му пара оголосила про розірвання сосунків. Але вже за три роки молоді люди знову зійшлися.

І ось видання повідомляє, що Майліта Ліам одружилися. Церемонія пройшла тихо та без розголосу в будинку Сайрус у Малібу.

"Майлі і Ліам недавно зіграли таємне весілля в особняку Майлі, в Малібу. Сусіди поняття не мали, що це було весілля. Діти бігали всюди. Все було в стилі" хіпі ", - повідомляє джерело.

Інсайдер також згадав, як була одягнена наречена і чим пригощали гостей:

"На Майлі була біла сукня з квітковим принтом. Їжа на весіллі була органічною і вегетаріанської. Вони з Ліамом також виголосили весільні клятви любити один одного і постаріти разом. У всіх були очі на мокрому місці ".


Як повідомляв раніше Знай.ua, знаменита американська акторка та співачка Майлі Сайрус, яка не припиняє епатувати своєю зухвалою поведінкою, відзначилась знову.

З нагоди Великодня красуня вирішила приміряти новий святковий образ. Хоча варто визнати, що вбрання асоціюється зовсім не з цим великим релігійним святом. Хоча цілком у стилі невгамовної Сайрус.


Також Знай.ua писав про те, що Майлі Сайрус "попала" на велику суму грошей.