Відомий український шоумен, засновник гумористичного шоу "Вар'яти" Сергій Притула нещодавно помітив: його прізвище активно використовує політична організація з метою власного піару. Зокрема, спекулювали на тому, що ведучий зібрав на потреби армії чималу суму, але яким чином це стосується депутатів, він досі не розуміє.


Днями Волинська організація ВО "Батьківщина" принесла вибачення шоумену за використання імені Притули без його відома:

"Приносимо щирі вибачення волонтеру Сергія Дмитровичу Притулі за те, що без його відома його зображення та недостовірна інформація про обсяг зібраних ним коштів на допомогу армії, були некоректно використані у повідомленні на нашій сторінці у Facebook. Сергій Дмитрович не є членом ВО "Батьківщина" і конкретно ВО "Батьківщина" Волинь ніколи не допомагала пану Притулі у його волонтерській діяльності", - запевнили у партії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще


Таким чином представники організації відреагували на ультиматум ведучого: спростувати у найкоротший термі свою неправдиву заяву, в "Батьківщині" навіть пообіцяли провести службове розслідування з цього приводу, натякаючи на "недоброзичливих противників політичної сили".


Сам Притула запевняв: справа не в тому, що він зібрав значно більшу суму для ЗСУ, аніж вказала партія – не 7,5, а понад 30 мільйонів, і навіть не у невірно вказаних реквізитах.

Його обурило використання прізвища з метою піару – тим паче, що до політики гуморист, як зазначив особисто, не має жодного відношення:

"Значить слухайте сюди уважно, мої синьоокі волинські соловейки. Використання зображень, фото публічних осіб, які не мають відношення до політичних організацій на їх офіційних сторінках в мережі Інтернет може розцінюватись, як дезінформація….Це були не простих 5 років для мене особисто. І сивини в моїй бороді за ці роки додалось не тільки тому, що я старію і в мене багато концертів, а й тому, що було багато чого пережито пов’язаного саме з війною. І тут на горизонті намальовується якась політична організація, яка спокійно собі примазується до моїх безсонних ночей, нервів, страхів і понад 5 млн особистих коштів", - обурився він.


Після цього Притула додав: у політичної сили є всього 24 години, аби спростувати фейк, розповсюджений на просторах мережі.


Дивіться: "Гумор – це теж сильна зброя" (Сергій Притула)


Нагадаємо, Притула поставив жорсткий ультиматум "Батьківщині".
Як повідомляв Знай.ua, Притула розповів, як рятував Настю Каменських.
Також Знай.ua писав, Притула сколихнув мережу гучною промовою про Томос.