Про загиблу в ДТП учасниці "Дизель Шоу" Марину Поплавську в мережі опублікували зворушливий міні-фільм. Ролик з'явився на YouTube-каналі "Дизель Студіо" 28 жовтня, на 9 день загибелі жінки.

У фільмі було показано ексклюзивні відео з інтерв'ю, а також фото та відео, які раніше не публікувалися.

У зворушливому ролику є чимало знімків з Поплавської з її дитинства і юності, а також відео житомирської школи, де артистка викладала українську мову і літературу.

"Королеві гумору присвячується", - сказано на початку ролика.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У "Великій гумор" Поплавська потрапила завдяки своєму природному позитиву і неймовірній артистичності. Головним трампліном у кар'єрі Поплавської як актриси гумористичного жанру стала команда КВН "Віртуози Житомира". Вона була серцем і душею команди.

"Любити Україну треба не "язиком" і навіть не "мовою", а серцем і душею", – в одному зі своїх виступів на сцені сказала Марина Поплавська.

Під час роботи в школі артистка також створила команду КВК, з якої займала призові місця на конкурсах.

Під час її виступів у КВК її поважали суперники і захоплювалося журі, обожнювала команда. Пісня "Шенгенська зона" стала хітом двох міжнародних юрмальських фестивалів "Голосящий Ківін".

"Ми будемо жити і творити далі, як ти того й хотіла", - обіцяють колеги Марини.

Нагадаємо, найближчий друг Поплавської запустив теплий флешмоб спогадів, українці не стримують сліз. Друзі, рідні, колеги і фанати впевнені: справжні таланти не вмирають, вони живуть вічно.

Як повідомляв "Знай. ua", подруга загиблої Марини Поплавської з "Дизель шоу" до сліз зворушила Україну своїм зверненням. Шок, страх і горе не давали Яні Глущенко зібратися з думками.

"Знай. ua" писав, що коллеги-вчителі Марини Поплавської поділилися найсвітлішими історіями, неможливо читати без сліз. Марина Поплавська довгі роки викладала в школі, колеги згадують її тільки теплими словами.