Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися незвичайним подарунком - червоним кріслом у формі туфельки. Так, артистка знову прорекламувала меблевий салон і нагадала всім про паралізованого батька.

"За порадою друзів я звернулася до надійного Петербурзькому виробника м'яких меблів фабрику Еталон, яка випускає лінійку меблів Да Вінчі. Хочу сказати велике спасибі консультантам, які з розумінням поставилися до моєї проблеми і допомогли мені підібрати комфортний ортопедичний диван для мого тата. Він інвалід 😔і йому необхідний спец диван.. Мене дуже зворушив ексклюзивний подарунок від фабрики - крісло - туфелька ДЛЯ ПРИМИ. 😊Велике спасибі "Еталон". Ви - еталон не тільки меблів, але доброти, гостинності та щирості. Ця туфелька буде виконана з перлової жаккардової тканини з мереживом. І посяде гідне місце у вітальні мого будинку.🙏🏻 Пітерці, ви кращі і добрі!", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Краще б вам мізки подарували!!!!", "Яке убозтво це крісло... Вульгарщина і повний несмак... 🤣", "Якщо чесно, то така туфелька підійде в бордель.", "Дешевий стілець, ніяк не вписується у вашу вітальню,а втім...", "👎🤮І знову стара заготовочка з сальним волоссячком....".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.