Український гуморист Сергій Притула окрім роботи на сцені від самого початку російської агресії на Донбасі активно допомагав армії. Втім, нещодавно саме це використали представники політичної партії ВО "Батьківщина" з метою піару.


Ведучого обурило, що депутати маніпулюють тим, до чого доклав так багато зусиль. Згодом автори неправдивої інформації все ж таки вибачилися. Та й сам Притула не забарився з реакцією.


Скандал із "Батьківщиною": Притула відповів на вибачення

Шоумен та волонтер Сергій Притула
Шоумен та волонтер Сергій Притула


На своїй сторінці у Facebook гуморист зазначив: волинські представники партії припустилися ганебної помилки, а потім почали особисто телефонувати йому.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пост із вибаченням ведучий взяв до уваги, але обурило те, що "Батьківщина" натякала на атаку хакерів – вже задовго після того, як розгорівся конфлікт:

"Я запитав у одного від "Батьківщини", чи вони знущаються наді мною? І, вуаля, ймовірно після доброго "пістону", на сторінці з'являється той текст, який я зазначив, як мирову угоду між сторонами конфлікту. За винятком стьобу, де вони мали б побажати мені Божої ласки та ангела охоронця. Головні меседжі були озвучені: вибачення принесли, недостовірність інформації визнали", - прокоментував Притула.

Шоумен та волонтер Сергій Притула
Шоумен та волонтер Сергій Притула


Ведучий впевнений: не останню роль зіграло те, що він дав політсилі всього 24 години часу на спростування, політики зробили правильні висновки із ситуації і більше такого не повториться.

"..у протистоянні величезної політичної структури і одного громадянина, "Голіаф" відступив. Гуртом ми велика сила! Пам'ятайте про це кожного разу. Я страшенно радий, що у верхівці "Батьківщини" прийняли правильне рішення, не розв'язувати "війну" з волонтерською братією і вибачились. І лице зберегли і мені не доведеться витрачати час на біганину по судах. Я більше люблю по сцені бігати. Конфлікт з "Батьківщиною" вичерпано. Практично", - наполягав гуморист.


Окрім цього, Притула звернувся до користувачів із проханням не вступати в запеклу суперечку, хоча цінує підтримку з боку українців.

Натякнув також, що це не перший випадок піару на волонтерах та АТО, зазначивши: критика "Батьківщини" зовсім не означає, що він підтримує інших політиків. Втім, пост із ультиматумом до партії не видалив – про всяк випадок, якщо подібне повториться.


Дивіться: найгучніше інтерв'ю з Сергієм Притулою: про волонтерство, політику та багато іншого


Нагадаємо, Притула поставив жорсткий ультиматум "Батьківщині".
Як повідомляв Знай.ua, Притулу розкритикували за різку пародію на Добкіна.
Також Знай.ua писав, Притула зробив несподівану заяву щодо Томосу в Україні.