Відома фотомодель, зірка журналу Sports Illustrated, 23-річна Джой Корріган осоромилася прямо на червоній доріжці. Так, знаменитість обрала сукню не по фігурі, намагаючись привернути увагу до своїх принад. Втім, це трапляється з дівчиною не вперше.

Для благодійного заходу в Нью-Йорку Корріган обрала відверте довге синє плаття. Наряд з тоненькими бретелями буквально здавив груди Джой і ті не витримали. До цього модель періодично поправляла сукню, але в якийсь момент почала позувати. Ліф сповз настільки, що оголив сосок і до загального захоплення фотографи встигли зробити кілька пікантних кадрів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 39-річна модель і телеведуча прийшла в тренажерний зал абсолютно голою. Найпікантніші місця прикривали лише грифи від штанги.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Емілі Ратаковскі опублікувала у соцмережі відвертий знімок, скинувши з себе частину купальника. Модель виклала свіжий знімок на своїй сторінці в Іnstagram. В кадрі дівчина постала в спокусливій позі біля басейну.