У понеділок, 29 жовтня, практично усі представники російського шоу-бізнесу зібралися, щоб попрощатися з легендарним радянським актором Миколою Караченцевим.

Микола Караченцев
Микола Караченцев

На панахиді у московському "Ленкомі" було надзвичайно людно, тисячі шанувальників востаннє несли квіти улюбленому артисту.

Попрощатися з Караченцевим прибула і Алла Пугачова. Проте, нічим особливим під час прощальної церемонії вона не запам'яталася і весь час зберігала мовчання.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Це здалося присутнім вельми дивним. Фанати підозрюють, що Пугачова своєї "німотою" в "Ленкомі" намагалася приховати старече слабоумство, що почало стрімко розвиватися у співачки.

Подібний інцидент уже мав місце бути на похоронах іншого не менш відомого актора і коміка - Романа Карцева. Після промови, яку Примадонна вимовила біля труни Карцева, в пресі почали всерйоз підозрювати, що у неї розвинулися серйозні проблеми з душевним здоров'ям, які вона всіма силами приховує від публіки.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Саме тому, коли вона підійшла до труни свого колеги і друга Миколи Караченцова, то лише мовчки схилила голову, постояла так деякий час і знову мовчки пройшла до зали.

Також викликають серйозне занепокоєння знімки, розміщені згодом. На них можна побачити, що Алла Пугачова скоріше не пригнічена горем від втрати великого російського артиста, а розсіяна і просто втомлена регулярним увагою до своєї персони і взагалі життя.

Фанати констатують, що симптомів старечої деменції останнім часом Алла Борисівна виявила чимало, і це більш ніж сильно турбує її численних шанувальників.


Нагадаємо, у Алли Борисівни є всі передумови до розвитку ниркової недостатності. Жінка довгий час не звертала уваги на своє погане самопочуття, не боячись небезпечних симптомів: задишка, печіння в грудях, помутніння в очах. Це призвело до розвитку цукрового діабету 2-го типу.


Як писав раніше Знай.ua, Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова відреагувала на смерть відомого актора Миколи Караченцева.

Микола Караченцев в молодості
Микола Караченцев в молодості


Також Знай.ua писав про те, що зовсім недавно прогримів скандал про те, що Максим Галкін зраджує своїй дружині Аллі Пугачовій з телеведучою Юлією Барановською.