Відомий шоумен, лідер "Студії 95 квартал" Володимир Зеленський розлютив українців. Так, він вперше публічно висловився про участь у виборах президента України в 2019 році.

На концерті "Вечірнього кварталу" комік присвятив цій темі кілька хвилин, зазначивши тим, що його постійно запитують про участь у майбутніх виборах.

Щось затівають: Ольга Сумська засвітилася в компанії Зеленського

"У мене є юридична освіта, і це плюс для мене. Але у мене немає політичного досвіду… І це жирний плюс!" — сказав в жартівливій формі Зеленський.

Потім разом з іншими акторами Кварталу Зеленський уявив, що змінилося б у разі обрання його президентом України. При цьому коміки також поцікавилися у глядачів, чи хочуть вони бачити його лідером держави.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В кінці номера Зеленський загадково сказав: "Я йти в президенти не хо…ча, подивимося".

Українців дана заява не втішила. У соціальних мережах дуже різко відреагували на його слова.

"Президент дебіл Скоморох, завжди виставляє Україну посміховиськом на радість кацапнє і знімає в своїх фільмах явних "кримнашистких виродків-укрофобов", але жодного разу не висміяв Путіна, крім як "Алінка я переплутав і замість крему Крим тобі приніс! (аххху*тельно смішно!)!", "Виродок", "Клоунам нічого робити в політиці. Як говориться-кесарю…", "Клоуна у нас ще не було", "Він дебіл?", "Теж хоче стати мільярдером", — обурюються користувачі в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сатирик Володимир Зеленський вийшов на друге місце в рейтингу можливих кандидатів на пост президента України. Якби вибори відбувалися наступної неділі, за нього проголосували б 9,9% українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лідер "Студії 95 квартал в черговий раз не зміг дати точну відповідь українцям, чи буде він балотуватися на пост президента.

Також "Знай.uа" писав, що ще один фільм зі скандальним шоуменом Володимиром Зеленським потрапив під заборону в Україні. Про заборону картини написав на своїй сторінці у Facebook блогер Мирослав Олешко.