Всесвітньо відомий репер 50 Cent вирішив трохи познущатися над своїм конкурентом - Ja Rule.

Для цього співак викупив 200 квитків на концерт Я Rule, аби на перші місця перед сценою були порожніми.

Проте на цьому його тролінг не закінчився.

На своїй сторінці у Instagram 50 Cent виклав смішну світлину, яка була відфотошоплена. Там був зображений 50 Цент, який сидить із дуже самовдоволеним обличчям, а навколо нього безліч порожніх місць.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У свою чергу, той кому адресувалися такі підколи, також не проігнорував таку витівку.

На своїй сторінці у Твіттер Ja Rule написав, що серйозно до таких витівок та війни ставиться лише 50 Cent, і виклав фотографію свого конкурента в образі жінки.

Проте протягом певного часу 50 Cent опублікував ще одне відео. На ньому кадри справжнього концерту Ja Rule поєднані з кадрами порожньої аудиторії.

Відомо, що репери конфліктують досить давно та часто насміхаються один з одного у соцмережах.

Нагадаємо, раніше репер Face після критики Путіна загадково зник.

Репер Іван Дрьомін, більш відомий як Face, скасував свій осінній тур по містах Росії.

Таке повідомлення музикант написав на своїй сторінці у "ВКонтакте". Іван вибачився перед фанатами і пообіцяв, що виступить у наступному році.

"Приношу вибачення всім, хто побудував плани, пов'язані з моїми концертами. У вас обов'язково буде можливість відвідати мої виступи в своєму місті, але не в цьому році", – написав він.

Звернення він закінчив фразою: "Шляхи несповідані". Цю фразу можна розглядати з двох сторін: так називається альбом артиста і це може говорити про те, що для рішення про скасування туру є свої причини. У той же час, шанувальники в коментарях обговорюють те, що Face просто забрали в армію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що відомий репер вийшов в ефір з вогнепальним пораненням: відео.

Американський репер і блогер Boonk Gang під час прямого ефіру в соціальній мережі показав закривавлені кульові поранення. Пізніше у себе в Twitter він опублікував фотографію з лікарняної палати, на якій видно, що у музиканта перев'язана нога.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Гуф "розніс" відомих реперів.