Настя Каменських - співачка, актриса і телеведуча, яка стала відомою в мегапопулярному дуеті «Потап і Настя». Завзята дівчина в коротких шортах і з відкритим декольте, їй на момент створення групи не було 18, зараз перетворилася в еталон стилю і смаку, Настя веде сольний проект NK і є однією з найяскравіших персон сучасного шоу-бізу. Її таланти укладені у вбрання звабливої брюнетки, незвичайна краса якої стала візитною карткою екс-учасниці групи «Потапа і Насті» і привела її до Олімпу слави.

Каменських - еталон стилю і смаку
Каменських - еталон стилю і смаку

Кожен глядач блакитних екранів запам'ятав самовпевнену і розкішну Настю Каменських: темні локони, пісні, котрі обіймали топ хіт-парадів і гриміли на всю країну, розлітаючись на цитати, сильні вокальні дані і звабливі форми. Відверта Настя не раз знімалася для глянцю чоловічих журналів і виконувала неоднозначні композиції «Стиль собачки» або «Кінчи ... Кінчиками пальців», але мало хто знає, що українська поп і r'n'b виконавиця навчалася і жила у Франції та Італії, знає кілька мов, а також здобувала освіту у Вісконсинському міжнародному університеті.

Фотосесія у жовтні 2017 року
Фотосесія у жовтні 2017 року

Неординарна Настя Каменських - це джерело неймовірного поєднання жіночої сексуальності і грамотності, природних даних і трудомісткої роботи над собою, і вона прекрасно несе все це багатство в собі і підкорює все нові вершини.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Настя стала знаменитою у групі «Потап і Настя»
Настя стала знаменитою у групі «Потап і Настя»

Біографія

Киянка Каменських Анастасія Олексіївна народилася 4 травня 1987 року. Мама і тато майбутньої артистки були тісно пов'язані з музичною діяльністю. Мати, Лідія Петрівна Каменських - натура творча, співачка Національного хору імені Верьовки, від неї Насті дісталися кучеряве волосся і вміння співати. Батько, Олексій Йосипович Жмур, теж професіонал у музиці, він був концертним директором народного хору Верьовки, і капітаном збірної з волейболу «Динамо». Хрещена мати дівчинки - співачка Алла Кудлай. Настя, єдина дочка і дитина в сім'ї, взяла мамине прізвище (справжнє прізвище Каменських), так як татова їй здалася не дуже милозвучною.

Маленька Настуся у дитинстві
Маленька Настуся у дитинстві

Маленька Настуся росла музичною і обдарованою дитиною, з раннього дитинства присвячувала себе мистецтву у всіх його напрямках: відвідувала музичну школу, навчалася вокалу, нотній грамоті, сольфеджіо, грі на піаніно, яку успішно закінчила у 14 років, займалася у балетному гуртку, грала у теніс. Батьки обожнювали дочку, і максимально подбали про успішне майбутнє дівчинки, надаючи їй можливості для отримання нових знань і умінь.

Маленька Настуся з мамою
Маленька Настуся з мамою

Майже все дитинство дівчинка провела за кордоном. З п'яти років Настя брала участь в програмі обміну дітьми, і першою країною для неї стала Франція. Романтична країна з тонкою душевною організацією не змогла підкорити запальну Анастасію, тому, по сприянню батьків, курс дівчини через два місяці змінився на сонячну і полум'яну Італію. Протягом семи років, кожні шість місяців, дівчинка жила в Неаполі і відвідувала місцеву школу. В Італії у Насті з'явилася друга сім'я: батьки, брат і сестра, яких ніколи не було у дівчинки. Таким чином, проживаючи в природному мовному середовищі, дівчина вивчила досконало англійську, італійську, російську, українську. Зараз, в 2018 році, Настя продовжує тримати рівень поліглота і займається вивченням іспанської мови. Під лейблом NK вона випустила латиноамериканську композицію під назвою «Peligroso», її Каменських виконує на іспанській.

Юнацькі роки Анастасії Олексіївни
Юнацькі роки Анастасії Олексіївни

В Україні, з 1994 року, Анастасія вчилася в елітній Предславинской гімназії №56, в престижному Печерському районі Києва. Закінчивши школу в 2004 році, талановита дівчина вступила в Вісконсінський міжнародний університет США, викладання в ньому надається англійською мовою. Насті Каменських припав до смаку факультет «Зовнішньоекономічна діяльність». У той же час дівчина старанно продовжує відточувати свою вокальну майстерність, і праця починає приносити свої плоди.

Каменських володіє чотирма мовами, і зараз вчить п'яту
Каменських володіє чотирма мовами, і зараз вчить п'яту

Кар'єра

2004 ознаменував дебют нової зірки Насті Каменських, яка вперше заявила про себе на сцені фестивалю «Чорноморські ігри» і отримала титул гран-прі. Цікаво, що це була третя спроба взяти участь у заході, але таланти юної співачки організатори раніше не підкреслювали. Вже через рік, в британській столиці Лондоні в 2005 році, її видатні вокальні дані були відзначені англійської нагородою UBN Awards «Відкриття року».

Гран-прі Насті і перша перемога в 2004 році
Гран-прі Насті і перша перемога в 2004 році

Сексапільна брюнетка з сильним голосом була помічена продюсерським центром «Music-Motors». У верховенстві з Русланом Мінжинським, за підтримки компанії, Анастасія випускає першу пісню і кліп під назвою «Яка різниця». На момент зйомок Каменських навіть не досягла повнолітнього віку, але провокаційні жести і чудова акторська гра гарячої дівчини запам'яталися глядачам. Таким чином, на арені вітчизняного шоу-бізнесу з'явилася багатообіцяюча співачка з яскравими природними даними, які вивели її на новий рівень творчої діяльності, кардинально змінюючи життя і кар'єру Насті, і в подальшому привели до неабиякого тандему з Потапом.

Початок кар'єри дуету «Потап і Настя»
Початок кар'єри дуету «Потап і Настя»

Дует «Потап і Настя» - це вдалий продукт виробництва «Music-Motors», що тривав 11.5 років, який приніс справжню популярність і визнання артистам, численні нагороди і премії. Біля витоків «Не пари» Потапа і Насті стоїть досить скандальний формат взаємин: примхлива і занадто впевнена в собі дівчина і прямолінійний грубий хлопець часто сварилися, і, здавалося б, зовсім не підходили один одному. Експресивна співачка Настя Каменська і київський репер Олексій Потапенко довго не могли знайти спільну мову, але у них чудово виходило разом виконувати незвичну раннє нашому слухачеві музику в стилі «колгоспний r'n'b». Дует зміг об'єднати в собі два головні козирі, які і стали ключем до успіху: чудовий голос Насті поєднувався з іронічним речетативом Потапа. «Я корчу гламурну дурочку, Потап зображує пафосного приблуду», - коментує манеру виконання Настя. Таке незвичайне поєднання було задумкою Потапа, для створення ефектного і абсолютно нового і свіжого рівня групи для української естради, в стилі «народного r'n'b», йому не вистачало лише розкішної і яскравої дівчини, якою стала Настя.

Настя и Потап
Настя и Потап

Першою композицією у виконанні неординарного дуету стала «Без любові», її написав сам Олексій, і довго не міг знайти співачку, яка б змогла стати кращою для виконання треку. Спільний кліп з репером Потапом став хітом, вивів группу на високий рівень популярності, за нею потягнулися перші гастролі, концерти. Екстравагантних артистів почали впізнавати, ними почали цікавитися і запрошувати на різні зйомки, брати інтерв'ю. Остаточний вердикт з приводу Потапа і Насті шанувальники винесли після появи пісні і відеокліпу «Не пара», тоді у них почалася справжнє зоряне життя.

У Сочі в 2007 році на конкурсі «П'ять зірок» новоспечена група Потапа і Насті отримала гран-прі, виконуючи три композиції: кавер пісні «Хуторок», автором якої була журі Софія Ротару, «А у нас у дворі» і власну пісню «Не пара». Таким чином, незвичний дует ще раз затвердив свій статус фронтменів сучасної естради і став абсолютним переможцем, виходячи за рамки популярності в межах України. У березні 2008 року вийшов дебютний альбом яскравої групи «Не пара» під лейблом «REAL Records». Слова і музику до 17 композицій, які входять до альбому, написав сам Олексій Потапенко, на самі топові з них були зняті кліпи: «Не пара», «Ікра», «В натурі», «Чому», «Лив дощ», «Міцні горішки» і «Разгуляй».

Кадри зі зйомок кліпу «Міцні горішки»
Кадри зі зйомок кліпу «Міцні горішки»

Популярність і кількість концертів тільки зростає: смілива Настя знімається в чоловічих журналах «MAXIM», «Playboy», «XXL», в яких вона не раз з'являється зовсім без одягу, а відвертий Потап дає провокаційні коментарі на телебаченні, розпалюючи все більший інтерес до сміливого дуету. Еротична гола фотосесія 2009 року в журналі «XXL» являє собою знімки з участю Потапа, який акуратно прикриває потаємні місця своєї супутниці, а в 2008 році сторінки «Playboy» прикрашають фотографії Насті, з тілом, захованим за декоративними ланцюгами. Красива Каменських прикрашає не один чоловічий журнал, хвилюючи фанатів спокусливими вигинами фігури, її параметри мітять в секс-символи естради!

Відверта фотосесія для чоловічого журналу «Playboy»
Відверта фотосесія для чоловічого журналу «Playboy»

Феноменальний дует починають запрошувати для участі в безлічі проектів. 2008 рік був досить плідним і привів Анастасію Каменських в блакитний екран: вона була запрошена для участі в телепередачі «Дві зірки», яка транслюється на Першому каналі. Партнером яскравої і стильною українки став Гарік Харламов, резидент Comedy Club. В якості акторів Настя і Олексій Потапенко вперше показалися на екранах в мюзиклі «Червона шапочка», в ньому артисти зіграли поряд з такими відомими особистостями як Лайма Вайкуле, Тіматі, Філіп Кіркоров, Ані Лорак.

У мюзиклі «Червона шапочка»
У мюзиклі «Червона шапочка»

Виходить відеоролик до пісні «На районі», знятий в Дарницькому, рідному для Потапа, районі, в кліпі Анастасія виступає в образі ексцентричної співачки Емі Вайнхауз, трек публіка сприймає на ура, армія шанувальників дуету зростає, а група процвітає. У 2008 році колаборація таких контрастних артистів Потапа і Насті отримала свої перші нагороди, ними стали «Золотий грамофон» і премія «Муз-ТВ». У 2009 році, восени, пекуча брюнетка Настя брала участь в телепрограмі «Народна зірка» на телевізійному каналі «Україна». Тріо з Потапа, Насті і Уляни Рудакової перемогло: трійця виступила в костюмах черепашок і підкорила аудиторію.

Команда отримала перші нагороди «Золотий грамофон» і «Муз-ТВ»
Команда отримала перші нагороди «Золотий грамофон» і «Муз-ТВ»

Настя Каменських запрошена в якості телеведучої інформаційно-розважального шоу «Guten Morgen» на музканалах «М1», паралельно з цим вона також вела програму «Я люблю Україну» на «ТРК Україна». З цими ролями вона блискуче справлялася, я залишалася ведучою аж до 2011 року. Український гурт випускає другий студійний альбом у 2009 році над назвою «Не люби мне мозги», що включив епатажні пісні «Край мі е рівер», «Сандаль», «Подзвони своїй заї». Музику і слова до всіх композицій написав Потап, на три композиції були зняті відеоролики. У тому ж році красуню Каменських назвали «Найкрасивішою жінкою України» за версією популярного журналу «Віва!». Анастасія бере участь в танцювальному шоу «Танцюю для тебе», партнером по паркету співачки став хореограф Дмитро Дікусар. Проект Настя покинула самостійно через щільний графік гастролей, щоб не скасовувати концерти в Німеччині артистка пішла. Незабаром оригінальний дует Анастасії і Олексія позмагалися в шоу «Кулінарний поєдинок». У 2010 році Каменських знімається в телевізійному проекті українського телеканалу 1+1 «Зірка + Зірка», де вона виступає з актрисою Берсенєвої Марією, вони стали єдиним жіночим дуетом на телепередачі. У 2010 році Потап з дружиною, Іриною Горовою, заснували власний продюсерський центр MOZGI Entertainment.

З партнером по паркету Дмитром Дікусаром
З партнером по паркету Дмитром Дікусаром

У 2011 році виходить хіт «Чумачечая весна», і дует стає рекордсменом продажів контента, ця пісня підкорює радіо-, і телеефір, розноситься на танцмайданчиках і в клубах. Дует отримує черговий «Золотий грамофон 2011» і Потапенко пише саундтрек під назвою «Викрутаси», виконаний з Настею, для однойменної комедії. У 2009 році чарівна Настя Каменських, Потап, як запрошені зірки, і молодий співак Коля Серга, виступили на вокальному телепроекті «Фабрика зірок - 3». Настя також брала участь в 2012 році в україно-російської адаптації програми «Фабрика зірок», і була запрошеною зіркою на одинадцятому звітному концерті «Нової Фабрики зірок», що вийшла на екрани в 2017 році.

Третій альбом «Все пучком» група презентувала в 2013 році. До нього увійшла топова пісня «Чумачечая весна» і пустотливі шлягери «Ру-Ру-Ру», «Не вистачило повітря», «Я не можу без тебе», «Разом», «Прилелето», «Якщо раптом», на більшу частину з них зняли забавні і драйвові відеокліпи. У 2014 році Настя вперше спробувала себе в якості радіоведучої, вона стала діджеєм авторського шоу «По дорозі додому з Настею Каменських» на «Русском Радио». У 2014 році видатні Настя і Потап озвучили персонажів бивня і Пружинку мультиплікаційного фільму «Сьомий гном». Чарівна пісня, виконана Настею для мультфільму під назвою «Вір в свої сили» не тільки сподобалася глядачам мультика, але також швидко перейшла в сферу радіо. У тому ж році вони озвучили ще одних героїв, вже українського анімаційного фільму-фентезі «Бабай»: Відьму і Бабая. У 2014 році дует брав участь в зйомках картини «Аліса в країні чудес», в ній артисти виконали ролі батьків Афанасія, Кролика і Мишки, а ще разом з Олександром Кривошапко заспівали пісню «По барабану».

Потап и Настя в мюзиклі «Аліса в країні чудес»
Потап и Настя в мюзиклі «Аліса в країні чудес»

У 2015 році виходить хіт «Стиль собачки» в рамках останнього вийшов альбому «Щит і М'яч», виконаний в союзі з «королевою російського народного r'n'b» Бьянкою. Відеоролик просочений сексом і провокаційними кадрами, в яких миготять гідності розкішних співачок - Насті і Бьянки. У 2016 році талановиту Анастасію звуть на роль ведучої дитячого гумористичного конкурсу студії Квартал 95 «Розсміши коміка. Діти» на телеканалі 1+1. У тому ж році виходить нова пісня Потапа і Насті, лірична композиція «Умами», яка відрізняється незвично серйозним текстом і жалісливою історією, сприйнята публікою, як і інші, на ура. Зйомки ролика ведуться в квартирі в домашніх умовах, за столом на кухні, де пролітають роки зростаючої дівчинки, замислюється про важливість сім'ї в її житті.

Настя блондинка в кліпі «Стиль собачки»
Настя блондинка в кліпі «Стиль собачки»

У 2016 році сміливий дует іронічного Потапа і розкішної Насті пройшов позначку свого 10-річчя, відзначивши цифру всесвітнім туром «Золоті кити», а також концертом 16 листопада в столичному Національному Палаці «Україна» - «Потап і Настя. 10 років». На честь 10-річчя група випустила живий альбом «Золоті кити - 10 років», з 20 найбільш топових пісень, виконаних акапелла під час виступів.

Десятиліття група зазначила туром «Золоті кити»
Десятиліття група зазначила туром «Золоті кити»

В черговий раз приголомшлива брюнетка звернула на себе увагу на виступі під час церемонії нагородження музичної премії на каналі M1 Music Awards 2016. Настя Каменських і Надя Дорофєєва, підопічна Потапа і солістка поп-групи «Время и стекло», презентували нову спільну композицію «Абнімос / Досвідос», в кінці виступу дівчата злилися в довгому і пристрасному поцілунку в губи. Після того, як Настя Надю поцілувала, остання зізналася: «Каменських добре цілується». Надя з Настею - давні подруги, вони познайомилися, коли дівчаткам було 15 і 13 років, на дитячому пісенному конкурсі в Болгарії.

Каменських поцілувалася з Дорофєєвою
Каменських поцілувалася з Дорофєєвою

У 2017 році Настя Каменських посіла почесне місце судді на шоу «X-Фактор» на СТБ. Артистці з багатим сценічним досвідом, фаворитці публіки, власниці різних музичних нагород, секс-символу, Насті довірили шукати таланти і допомагати в їх становленні. В цьому ж році Настя Каменських встигла побувати на творчому вечорі українського композитора і музичного продюсера Костянтина Меладзе, там вона виконала хіт «Салют, Віра».

Судді шоу «Х-фактор»
Судді шоу «Х-фактор»

Фінальна пісня, заключна для знаменитого дуету Потапа і Насті - «Я...Я (Отруйна)». Вона вийшла в публіку в 2017 році, і написана в співавторстві колег. До останньої пісні зняли глибокий і щирий відеоролик, про ставлення чоловіка та жінки, режисером якого став кліпмейкер Леонід Колосовський.

Кліп до останньої пісні «Я ... Я (Отруйна)»
Кліп до останньої пісні «Я ... Я (Отруйна)»

NK

Проект Потапа і Насті став надзвичайно популярним і отримав визнання з блискавичною швидкістю. Їхні хіти стають всесвітньо відомими, лідерами музичних чартів щороку діяльності. Приголомшливий успіх дуету очевидний: топові альбоми, кліпи, безліч музичних нагород, рекордні відвідування концертів, в тому числі за кордоном, розпродані шоу на міжнародних турах. Вересень 2017 року приніс приголомшливі і зовсім не радісні новини від артистів: Потап і Настя вирішили призупинити їх робочі відносини, вони назвали це «паузою», акцентуючи увагу на тому, що остаточно вони не розпалися. Можливо, їх сольні роботи ПТП і NK, зараз змогли витіснити групу-ветерана зі стажем 11.5 років, і вони розійшлися, щоб поступитися місцем чомусь новому. Незважаючи на розділ, музику для самостійного проекту NK, в який з головою поринула Настя, пише Олексій Потапенко. Жанр її особистого сольної творчості - future pop.

Потап і Настя оголосили про розпад групи
Потап і Настя оголосили про розпад групи

NK - соло проект, це чиста творчість Каменських, новий образ і роль. Оновлена ​​Настя - весела, відкрита, енергійна і сучасна дівчина. Колосальний творчий і життєвий досвід вона уклала в своєму особистому проекті NK, в якому музика не має кордонів. Першою піснею сольного проекту Насті стала композиція «#этомояночь», яка швидко завоювала нішу і стала хітом, сингл і кліп співачка презентувала 2 листопада 2017 року. «Я дійсно люблю ніч. Ніч - це сама довгоочікувана годинна вечірка, в якій розкривається вся сутність жіночої природи. Ніч - це час секретів і початок чогось нового », - зізнається Каменських. Відеоролик для пісні був знятий знаменитим кліпмейкером Аланом Бадоєвим, в ньому співачка представляється в образі кубинської красуні: пристрасною, яскравою, життєрадісною.

Перша пісня сольного проекту #этомояночь
Перша пісня сольного проекту #этомояночь

У грудні Анастасія випустила акустичний збірник пісень і фільм «Хmas with NK», в якому вмістилися найпопулярніші різдвяні композиції на чотирьох різних мовах в атмосферній акустичній обробці, щоб кожен глядач міг відчути чари цього вечора. Спеціальний різдвяний проект відбувся 25 грудня на M1.

Різдвяна презентація NK
Різдвяна презентація NK

9 квітня 2018 на «Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою» NK представила і виконала першу україномовну пісню в своєму репертуарі «Тримай», а вже восени представила її на найбільшій італійській радіостанції «Rai Radio». Відеокліп до пісні зняла Соня Плакидюк, слова і музика написана в співавторстві з Потапом. У ролику до ліричної пісні Каменських лежить оголена у ванній, а також з'являється в рожевій шубі і сріблястому платті.

Кадри зі зйомок кліпу для пісні «Тримай»
Кадри зі зйомок кліпу для пісні «Тримай»

11 жовтня 2018 року NK випустила свій перший самостійний альбом «No Komments» з офіційним відео сенсаційного трека «LOMALA» з епічним кліпом, в якому Настя порадувала сексуальними і яскравими образами: пекуча довговолоса блондинка в пудровим корсеті з'являється на тлі різних локацій, хмарочосів і пляжів, з кумедними синіми косичками виконує оригінальні танці з балетом. Вечірка пройшла в ресторані ALASKA в Києві. Кілька сотень національних артистів, знаменитостей, впливових осіб і представників ЗМІ були присутні на презентації, щоб підтримати українську співачку: Маша Єфросиніна, Олексій Потапенко, Катя Осадча, Річард Горн, Сергій Притула, Катерина Кухар, Олександр Стоянов, Олексій Завгородній з дружиною Ганною Андріячук, Нана, Руслан Квінта та інші.

NK в новому кліпі «LOMALA»
NK в новому кліпі «LOMALA»

Настя Каменських представила на заході нову запальну пісню «Peligroso», написану на іспанською та англійською мовами, що в перекладі означає «небезпечна». У ролику, знятому до пісні, зірка з'являється в сукні з глибоким декольте і виконує дуже відверті танці в тропічному лісі. Іспансько-англійський трек в жанрі латин-поп Каменських створювала в співавторстві з Ali Alvarez, Cris Chil, Yoel Henriquez і Потапом. Незабаром NK вирушила в промотур в Майамі, де презентувала пісню на радіо «Radio Caracol 1260AM», на вечірньому шоу «El Happy Hour», «Acceso Total Show» «Despierta America» на каналі NBC і інших.

Пікантний кліп до іспаномовної пісні «Peligroso»
Пікантний кліп до іспаномовної пісні «Peligroso»

У березні 2018 відбулася прем'єра сексуального кліпу відомої пісні «Дай мені». Його режисером стала Таня Муінне, яка знімала кліпи таким зіркам як MONATIK і «Время и Стекло». У кліпі «Дай мені» Настя Каменських двічі змінила колір волосся, ставши довговолосою блондинкою і брюнеткою з каре, а також вразила різноманітністю стильних нарядів.

Кадри з відеоролика «Дай мені»
Кадри з відеоролика «Дай мені»

Під час відпустки у вересні 2018 року в Каліфорнії Настя, одна з найсексуальніших зірок вітчизняного шоу-бізнесу, створила новий несподіваний шедевр - реп-композицію «Попа, як у Кім», вона також увійшла до альбому «No Komments». Співачка впевнена, що за красою своїх форм вона нітрохи не поступається Кім Кардашьян. 22 квітня NK отримала нагороду «Співачка року» на церемонії нагородження «COSMOPOLITAN AWARDS 2018».

NK може похвалитися ідеальною фігурою
NK може похвалитися ідеальною фігурою

Фігура

Цікаво, що до зйомок кліпу з Бьянкою «Стиль собачки», Настя готувалася близько 11 місяців. Через важкий графіка, участі у численних концертах, зйомках Каменських сильно поправилася.

Настя сильно поправилася через ненормованого графіка
Настя сильно поправилася через ненормованого графіка

Після виступу на «Новій хвилі» в 2013 році, її фанати були впевнені, що улюблена співачка вагітна, але вона просто сильно погладшала. Мереживне плаття демонструвало відверто кругленький животик, доповнений значним обсягом пишних грудей і зовсім не вузькою талією. На «Слов'янському базарі» 2014 року, Настя отримала відверту порцію критики. Дівчина ділиться, що вона ніколи не була маленькою, у неї завжди були проблеми із зайвою вагою, яку потрібно ретельно контролювати, тому зіткнувшись з проблемою, вона тричі на тиждень займалася з особистим хореографом.

Каменських зізнається, що у неї завжди були проблеми з вагою
Каменських зізнається, що у неї завжди були проблеми з вагою

До 2016 вона активно займалася спортом і зараз демонструє підтягнуту фігуру. За цей час виконавиця схудла, її одяг зменшилася на три розміри, Настя придбала стрункі спокусливі форми, які щедро демонструє на знімках в інстаграмі. Зараз Каменських займається спортом під керівництвом тренера Андрія Хомицького, спільно з колегою Потапом, про що свідчать численні відео-, та фотоматеріали в соцмережах. Настя зараз у відмінній формі, якої любить похвалитися на черговий фотографії, хизуючись підтягнутими ногами в мініатюрних спідницях, плоским животиком або пружними сідницями в обтягуючих лосинах, лоскочучи деталями фантазію своїх шанувальників.

Настя Каменських без макіяжа
Настя Каменських без макіяжа

Секрети стрункої фігури вона публікує в своєму блозі NKblog на каналі Youtube. Настя стала першим українським поп-артистом, який почав особистий відео-блог на Youtube. Кількість підписників в ньому перевищує 750 тисяч. Спортивні досягнення, шлях від повноти до красивої фігури, поради щодо здорового харчування, факти з життя, лайфхаки, секрети догляду та макіяжу і закулісся концертів - Настя щиро ділитися всім цим в NKblog, надихаючи глядачів наслідувати її приклад і досягати своїх мрій і цілей. Смілива і відверта зірка не боїться здатися смішною і справжньою, в буденності, поза сценою і без гриму. Анастасія довела, що вона не тільки талановитий виконавець, яскрава і творча особистість, секс-символ нашого часу, але і потужний мотиватор здорового і щасливого життя, якого досягла вона сама.

Співачка веде свій особистий NKblog
Співачка веде свій особистий NKblog

Любов Насті до спорту, прагнення до самовдосконалення перетворилися на успішний проект - її власний бренд спортивного одягу NKsport, який у 2017 році Настя запустила спільно з українським клубом modnaKasta. У колекцію увійшло 17 моделей: футболки, спортивні костюми, легінси і бриджі. Його основна мета - мотивувати дівчат працювати над своїм тілом і генерувати бажання займатися спортом. У NKsport Насті вдалося поєднувати якість і функціональність одягу з сексуальним жіночним дизайном, що також сприяє самовдосконаленню.

У Насті є своя лінія одягу
У Насті є своя лінія одягу

Особисте життя

Настя Каменських так і не вийшла заміж. Можливим чоловіком Насті міг стати Володимиром Дятлов. З уродженцем Миколаєва Володимиром, Каменських познайомилася в студентські роки. Зараз він став бізнесменом і політиком, а тоді молоді люди освоювали зовнішньоекономічну діяльність на факультеті гуманітарного інституту. Там вони познайомилися і після двох років дружби, почали зустрічатися.

Настя Каменських і Володимир Дятлов
Настя Каменських і Володимир Дятлов

Романтичні стосунки Насті і Володі плавно тривали до фатального моменту - аварії, яка трапилася за пару днів до зйомок першого кліпу нового бенду Насті і Потапа. У той фатальний день дівчина разом коханим, Володимиром, їхала відзначати день п'ятнадцятиріччя його молодшої сестри Марії. Разом з ними в машині були батьки молодого чоловіка, а також друга сестра Софія, коли машина потрапила в ДТП. Страшна аварія забрала життя батьків хлопця, а Настя отримала травму ноги, і шрам, що простягнувся вздовж всієї кінцівки аж до коліна. З тих пір 8 червня для Каменських - дата, яку вона вважає другим днем народження. Соло-пісня співачки під назвою «Не йди» присвячується саме цьому трагічному інциденту, а саме загиблій в автокатастрофі матері свого коханого. Після аварії Володимиру довелося перевестися в Миколаївський університет кораблебудування, щоб оглядати позбавлену рідних бабусю.

Перше кохання дівчини - Володимир Дятлов
Перше кохання дівчини - Володимир Дятлов

Незважаючи на кілометри, закохані намагалися підтримувати відносини, викроювати час від навчання і щільного гастрольного графіка, але стосунки не витримали відстані. У 2009 році пара розлучилася, але колишні коханці продовжують підтримувати теплі дружні стосунки і зустрічатися кожне 8 червня, що стало сумною річницею в їх житті. Пізніше вони навіть хрестили дочку близьких друзів.

Любов не витримала перевірку відстанню
Любов не витримала перевірку відстанню

Гарячій брюнетці приписували і інші романи: з футболістом Денисом Бойко, телеведучим Геннадієм Вітером, співаком Олегом Винником.

Екс-колезі по дуету, тренеру «Голоса країни» Потапу приписують службовий роман з колегою по цеху Настею, адже «не пару» пов'язує загальні 11 років становлення кар'єри, але, можливо, це просто предмет для піару. Вони багато часу проводять разом, що підтверджує велика кількість спільних фотографій на відпочинку або гастролях з різних куточків світу: Італія, Іспанія, США. Після розлучення Олексія Потапенка з дружиною Іриною Горовий в 2014 році, колишня дружина і піар-директор дуету написала книгу, в якій стверджує, що її колишній чоловік давно спить зі своєю підопічною. Потап і Настя, на офіційних джерелах, з двох сторін повністю заперечують романтичні зв'язку, але не заперечують теплих відносин і міцної дружби.

Фото

Маленька Настя Каменських
Маленька Настя Каменських

Каменських веде передачу «Розсміші коміка. Діти»
Каменських веде передачу «Розсміші коміка. Діти»

Настя Каменських і Надя Дорофєєва на відпочинку
Настя Каменських і Надя Дорофєєва на відпочинку

Каменських для журналу «Maxim»
Каменських для журналу «Maxim»

Настя Каменських з мамою
Настя Каменських з мамою

Насті приписують роман з Потапом
Насті приписують роман з Потапом

Відео

Перший спільний кліп Потапа і Насті в стилі r'n'b «Без любові».

Перша пісня Насті в 2005 році.

Пісня самостійного проекту Насті «#этомояночь».

Виступ на українському телеканалі Інтер в 2009 році.

Новини

Раніше Настя Каменських поділилася зі Znaj.ua спокусливим фото c хештегом #попакакуким.

Вагітна? Каменських поділилася зі Znaj.ua фото, і фанати помітили дещо цікаве.

Раніше Znaj.ua повідомляв, як зганьбилася Настя Каменських з фотошопом.

Каменських показала Znaj.ua як вона засунула в рот дещо довге.

Посилання

Офіційний сайт
Інстаграм
Блог
Фейсбук
Вконтакте
Ютуб
Твіттер