Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк опублікувала у своєму Instagram фото з котом, яке вийшло дуже милим. Шанувальники відзначили зовнішню схожість моделі і її улюбленця. Хоча точно не відомо, її цей кіт чи ні.

На фотографії, яка з'явилася в записі знаменитості, Ірина позує в теплому плетеному светрі, а в руці тримає милого пухнастого котика. Примітно, що тварина цікавого забарвлення – на ньому і руда, і чорна, і біла шерсть, що робить його ну дуже чарівним. Сама Шейк на знімку з розпущеним пишним волоссям і легким природним макіяжем на обличчі, вона не дивиться в камеру.

Відзначимо, що цією фотографією Ірина Шейк представила свою колекцію капсульного гардеробу, створену спільно з дизайнером Еллен Трейсі. "Так схвильована нарешті оголосити про свою колекцію капсул з @ellentracynyc. Мій улюблений светр теж звідси", - підписала знімок модель.

Шанувальники зачаровані новими фото на сторінці Ірини Шейк в соціальній мережі. Модель буквально засипають компліментами в коментарях. Дісталося і її котику – тварину теж всіляко розхвалили у мережі.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Гарна!", "Красуня! Підписалася, щоб милуватися Вами", "Котейко дуже красивий", "Неперевершена", "Дуже миле фото", "Мімішність зашкалює", "Чарівний кіт", "Ірино, ви просто богиня", "Тільки подивіться на цього чудесного котика", "Найкрасивіша модель свого часу", "Який прекрасний кіт!", "Краса і здоров'я", "Дуже яскраве і мило фото", "Супер", - пишуть фолловери під фотографією моделі.

Нагадаємо, Ірина Шейк показала фанатам чорну кудлату тварюку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.