Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала опублікувала нове фото в незвичному яскравому вбранні. Знімок був зроблений в турецькій столиці Стамбулі і з'явився на сторінці співачки в Instagram.

Так, на фотографії Джамала позує в яскравому синьому платті і чорній шкіряній куртці. Співачка одягла величезні сонцезахисні окуляри, а образ завершила напоясною чорною сумочкою з декількома кишенями на блискавках. Джамала на знімку як би сперлася на величезні камені і дивиться кудись у далечінь.

Відзначимо, що раніше на сторінці Джамали з'явилося фото з київського аеропорту Бориспіль, на якому вона зображена разом з чоловіком і маленьким сином. З цього можна зробити висновок, що співачка відправилася до Туреччини не одна, а всією родиною.

Шанувальники співачки в захваті від нових фотографій в її записі і залишають компліменти її образу в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Фото, дівчини 16 років. Юність, щастя, любов", "Джамала, ти респект! Уважуха!", "Джа, це любов", "Красуня", "Шикарна", "Гарний лук", "Ви така мила матуся!", "Красива", "Мила", "А окуляри-то як личать", "Красиве фото", "Ви просто неймовірна", "Чарівна", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що молода мама Джамала зачарувала милим образом. Джамала опублікувала нове фото в незвичайному вбранні. Знімок з'явився на сторінці співачки в Instagram. Так, на фотографії Джамала позує в чорному платті у великий білий горошок. До речі сама сукня незвичайне, з грайливими рукавами-ліхтариками. В кадрі Джамала не дивиться в камеру – її обличчя з легким макіяжем звернене в бік, а волосся розпущене. Шанувальники Джамали оцінили нове фото в записі співачки, і засипали її компліментами.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.