Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість вирішила нагадати своїм шанувальникам, як вона виглядала до вагітності і відносин з Владом Топаловим.

На своїй сторінці в Instagram телеведуча опублікувала спокусливий знімок в купальнику, який був зроблений на пляжі в Каліфорнії. На фотографії Регіна позує в суцільному білому купальнику в червоний горошок. На ногах зірки чорні колготки в сіточку. Все це відбувається влітку на пляжі, але незважаючи на це Тодоренко навіщось одягла рожеву шубу, яку як би скидає з плечей.

"Це фото зроблено в Каліфорнії в Лос-Анджелесі. Зовсім недавно моє тільце було таким, я каталася на скейті і серфборді, а зараз посадила свою пишну попу на зручний диван студії #ПятницаСРегиной. Дивіться новий цікавий випуск про подорожі, про #орелирешка, презентацію нової пісні – посилання в профілі", - підписала яскравий знімок Регіна Тодоренко.

Численні шанувальники не пройшли повз такої краси і почали засипати Регіну компліментами.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Після пологів ще крутіше будеш!", "Красуня", "Регіна, ви просто чудова людина", "Цей купальник для вагітних", "Ви і зараз гарна!", "Зате тепер груди є!", "Регіна, зате тепер або незабаром ти дізнаєшся, що таке абсолютне щастя!", "Ну хоч груди більші будуть", "Ти прекрасна в будь-якому тілі", "Ви прекрасні", "Фігура скоро відновитися", "Яке чудове поєднання: шуба і купальник", "Круте фото, кожному б таку фігуру", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тодоренко у рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тодоренко розповіла, чому "розійшлася" з Топаловим.