Українська співачка та волонтер Анастасія Приходько нещодавно здивувала всю країну планами – на своїй сторінці у Facebook артистка повідомила, що збирається приєднатися до команди глави партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.


Приходько зазначила, що це був її зважений та свідомий вибір:

"Обдумуючи своє майбутнє, я прийшла до висновку, що як політик я отримаю більше можливостей допомагати нашим бійцям, тимчасово переміщеним особам і всім нужденним. І свою допомогу я бачу у відновленні соціальної справедливості для кожного нужденного громадянина України. Не приховую, що досить багато політиків і лідерів різних партій зустрічалися зі мною і пропонували співпрацю. Але я зробила свій усвідомлений вибір і йду в команду Юлії Володимирівни Тимошенко. Чому саме Тимошенко і партія" Батьківщина "? Тому що я вважаю, що Юлія Володимирівна - сильний політик України, і вона дуже імпонує мені своїми людськими якостями ", - додала вона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Фанати, до речі, дуже суперечливо сприйняли таке рішення, думки розділилися. Одні підтримали артистку, інші навпаки просто вражені словами співачки.


Як відомо, Анастасія Приходько - заслужена артистка України. Популярність прийшла до співачки в 2007 році після перемоги в російському телешоу "Фабрика зірок 7". У 2009 році представляла РФ на пісенному конкурсі "Євробачення", де зайняла 11-е місце. Після початку російської агресії відмовилася гастролювати в Росії.


Дивіться: Приходько про український шоубіз


Нагадаємо, Приходько поділилася з фанатами найпотаємнішим.
Як повідомляв Знай.ua, мережу підірвав кліп української виховательки.
Також Знай.ua писав, Приходько прийняла рішення закінчити сольну кар'єру.