Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новою короткою стрижкою, але не змогла довго з нею проходити. Так, артистка знову начепила наращене волоссячко, щоб прорекламувати салон краси.

"Легким рухом руки Таміла з салону @volosy_chic на Бауманської перетворила мій короткий хвостик у довгий і прямий.😉 І тепер я буду самостійно змінювати свої образи.👍🏼 І адже це не завадить мені крутитися і крутитися і стрибати на своїх репетиціях з моїм коротким.😉 Щедро ділюся порадою і місцем.👍🏼 Дуже зручний винахід!😊", - поділилася порадою Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Та вже перуку на всю б башку приліпила і не мучилася!", "Жах жахливий, зняти негайно, колір не підходить, та й навіщо він????😱😱😱😱😱😱😱", "Були короткі засмальцьовані, стануть довгі засмальцьовані👎ще брови😅😂👎", "Фу фу фу, жахливо жирна голова з жахливим кінським хвостом 😝😝😝", "Настя, ти реально перший раз тресс бачиш? Або прикаєшся? Не ідіотничай)))) Це навіть не минуле століття.".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.