Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним портретним знімком. Так, артистка позувала в яскравому образі з рудим волоссям, анонсуючи новий кліп на пісню "Шантарам", режисером якого став Алан Бадоєв.

"Сьогодні я побачила кліп на #ШАНТАРАМ , жодної правки. Жодного сумніву. Жодного жалю. Готуйтеся. Це буде резонансно. Зовсім близько, боляче і глибоко...", - заінтригувала Седокова. Фолловери не змогли пройти повз: "Образ схожий чимось на Ріанну 😍", "А я спершу подумала що це образ Ріанни до Хеллоуїну 😀", "якщо це косплей кардашьян, то погано", "а мені образ схожий на трансвестита", "Жахливі сережки і ланцюг теж!Вам не личить".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.