Відома голлівудська акторка Шарліз Терон, яка вже кілька років виховує двох прийомних дітей, шокувала громадськість останньою заявою: 6-річний хлопчик Джексон насправді дівчинка, так що у 2-річної Августи сестра, а не брат.

Ця заява прозвучала під час інтерв'ю виданню Access.

"Я не думаю, що життя дівчаток легке. Я дивлюся на своїх двох чудових дівчат, і мене переповнюють страхи, такі ж, як і в інших мам. Я хочу, аби діти були у безпеці і могли самовиражатися по повній. Коли я відчуваю, що їм щось загрожує, то божеволію. Я уб'ю за них. Одного разу це інтерв'ю може піти як доказ у суді", – розповіла Шарліз.

Акторка всиновила Джексона у 2012 році, а в 2015 - Августу. Журналісти підкреслюють, що у словах Шерліз не може бути обмовки.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше актриса вже піддавалася жорсткій критиці за те, що її син регулярно з'являється на публіці у сукнях та іншому одязі для дівчаток. Як видно по фото, у Джексона також довге волосся.

Нагадаємо, голлівудська актриса Шарліз Терон нещодавно відвідала світський захід, на якому затьмарила всіх. На вечорі ELLE Women in Hollywood у Лос-Анджелесі 43-річна Шарліз з'явилася в сміливій сукні з глибоким декольте.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", 43-річна американська актриса і модель Шарліз Терон з'явилася на обкладинці журналу Elle. Терон позувала в білій блузі, оголює груди, жакеті від Saint Laurent і джинсах. Актриса виглядала просто запаморочливо.

Також "Знай.uа" писав про те, хто з зірок так і не зміг знайти собі пару. Про історію знаменитих, самотніх і зовсім не молодих жінок, які ніколи не були одружені і навряд чи будуть, розповідає Сlutch.