Днями популярний журнал Empire склав рейтинг найкращих фільмів 2018 року.

Список оприлюднили у мережі, аби якомога більше кіноманів змогли насолодитися кіноновинками 2018 року.

Перше місце зайняв супергеройський блокбастер "Месники: Війна нескінченності". Цей фільм є одним з чотирьох в історії, яким вдалося подолати суму зборів у два мільярди доларів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Другу позицію займає фільм "Місія нездійсненна: Наслідки", а замикає трійку лідерів хоррор "Тихе місце".

Крім того, до п'ятірки лідерів увійшли "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі" і "Чорна пантера". Далі йдуть "Людина на Місяці", "Леді Берд", "Народження зірки", "Примарна нитка" і "Чорний клановець".

Нагадаємо, у ефірі телеканалу The CW показали першу серію рімейка легендарного серіалу "Зачаровані".

Цю подія почали активно обговорювати у соцмережах. Користувачі розділилися на два табори: одні скептично поставилися до перезапуску класики, інші ж оцінили ремейк по достоїнству.

Багато користувачів оцінили те, що події в "Зачарованих" йдуть в ногу з часом. Нових сестер-відьом зробили феміністками.

Інші ж вважають рішення творців відмовитися від оригінальної історії і створити абсолютно нових персонажів-сестер неправильним.


Як писав раніше Знай.ua, у Мережі був опублікований релізний трейлер гри Red Dead Redemption 2, вихід якої має відбутися 26 жовтня.

Варто відзначити, що гра вже завоювала серця користувачів, так як в якості продукту не сумнівається ніхто. Авторами гри виявилися творці GTA V. У ролику, опублікованому на YouTube-каналі, показані основні персонажі вестерну.

Red Dead Redemption 2 - комп'ютерна гра в жанрі пригодницького вестерну від третьої особи з відкритим світом. Її творцем є Rockstar Studios.


Також Знай.ua писав про те, що під час зйомок художнього фільму сталася надзвичайна подія, яка забрала життя одного з каскадерів.