Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, тому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так і в цей раз не обійшлося без реклами. Анастасія опублікувала фото, на якому позує стоячи в барі Береза, що знаходиться в її улюбленому спа готелі. "Береза бар – одне з моїх улюблених, красивих і затишних місць. Тут такий гарний вигляд!", - підписала рекламне фото балерина, демонструючи в черговий раз свою "розкішне життя".

Проте, шанувальники не оцінили старань балерини. У коментарях до фотографії підписники взялися критикувати її зовнішній вигляд і захоплення рекламними постами. І це не дивно, адже майже кожна фотографія в записі балерини супроводжується рекламою.

"Я обожнюю Волочкову. Вона класний фрік, її переконаність у власній величі, її хвастощі і нудотна фальш, її ескорт-таланти, коменти на її сторінці в Instagram – все це неймовірно веселить. Єдине що мені не подобається – коли хтось називає її зіркою російського балету. Ну ладно Наська давно відірвана від реальності, але ви то навіщо за нею повторюєте? Прокиньтеся, співгромадяни! Навіть у кращі свої роки Волочкова була мало схожа на балерину. Не ті в неї дані, не ті, це навіть обивателеві зрозуміло. Одружений коханець-олігарх у лихі 1990-ті міг купити сольну партію своїй фаворитці у Великому, відібравши її у справжньої балерини, але ніякі гроші не можуть зробити з корчі приму", - написав один з підписників у коментарях, якому вже видно накипіло.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.