У мережі опублікували архівне відео з відомою російською співачкою та примадонною Аллою Пугачовою, де вона зі сцени стверджує про те, що у неї почалася друга молодість, тому артистка захопилася "молодими хлопчиками".

Скандальне відео з'явився на особистій сторінці в Instagram музиканта Андрія Разіна, відомого продюсера групи 90-х "Ласковый май".

На ролику видно, як Пугачова в зухвалому одязі виступає перед публікою. Під час перерви між піснями примадонна звернулася до глядачів та заявила.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Не хочу, товариші, і не збираюся! Про що я вас повинна попередити. Я ще чого-небудь утну! У мене настає друге дихання, а, може бути, це називається другий молодістю. По-моєму, в цьому віці захоплюються молодими хлопчиками ! " - сказала зі сцени Пугачова.

Відомо, що в певній мірі слова примадонни виявилися пророчими - зараз 69-річна російська зірка живе у шлюбі з гумористом Максимом Галкіним, який є значно молодшим за неї, аж на 27 років. Одружилися закохані у 2011 році. Зараз у зіркової пари Максима і Алли є чим зайнятися, адже вони виховують двох дітей - Лізу та Гаррі, які народилися 2013 року за допомогою сурогатної матері.

Нагадаємо, раніше кохання більше немає: Алла Пугачова вийшла в світ без обручки і в траурному образі.

Алла Пугачова намагалася до останнього грати роль люблячою і щасливою дружини на тлі частих чуток про зради Максима Галкіна, проте, вік і проблеми зі здоров'ям дали знати про себе. У ЗМІ повідомляють, що співачка вирішила розірвати руйнується шлюб з Галкіним.

Свідченням став недавній вихід Примадонни у світ. Не так давно Пугачова без супроводу Максима, який зазвичай завжди був поруч з дружиною на будь-яких заходах, з'явилася на показі свого друга, дизайнера Валентина Юдашкіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що "Алла дуже переживає": Пугачова вперше за багато років зробить дещо.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Ігор Крутой оголосив війну Аллі Пугачовій.