Голлівудська актриса і режисер Ліна Данем, відома за серіалом "Дівчата", почала роботу над фільмом про сирійську біженку.

Про це повідомляє Variety.

Фільм буде знятий за мотивами документального роману Меліси Флемінг "Надія могутніша від моря: неймовірна історія кохання, втрати і виживання однієї біженки". У цій книзі головною героїнею стає Доа Аль-Замель, яка намагається перебратися з Єгипту в Швеції на кораблі, але терпить крах. Після цього Доа протягом декількох днів бореться за життя у відкритому морі.

Продюсерами фільму стануть Стівен Спілберг і Джей Джей Абрамс, а його створенням займеться компанія Paramount Pictures.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що український режисер Мирослав Слабошпицький виступить режисером фільму "Тигр".

Як повідомляє Variety, продессерами картини стануть компанії Даррена Аронофскі Protozoa і Бреда Пітта і Діда Гарднера Plan B.

Фільм стане екранізацією книги "Тигр" канадського журналіста Джона Вейлланта. В ній розповідається історія про амурського тигра, на якого відкрили полювання в поселенні. Одна з основних сюжетних ліній - це відносини між людиною і вимираючим видом.

Бред Пітт
Бред Пітт

Focus вирішила екранізувати книгу ще в 2010. Тоді очікувалося, що крісло режисера займе Даррен Аронофські, а Бред Пітт зіграє головну роль. У підсумку Пітт і Аронофскі вирішили віддати проект під керівництво Слабошпицького.

Нагадаємо, українська комедія "Шалена весілля" практично відразу після виходу на великі екрани полюбилася глядачам. Секретів успіху стрічки чимало – де ще ви побачите Потапа з кадилом, а Винника – у розірваній "волчицами" сорочці?

Раніше Знай.ua повідомляв, в ефірі телеканалу The CW показали першу серію рімейку легендарного серіалу "Зачаровані". Цю подію почали активно обговорювати у соцмережах.

Також Знай.ua писав, у мережі з'явилися перші фотографії зі зйомок перезапуску бойовика "Ангели Чарлі". Головні ролі в новому фільмі виконають Крістен Стюарт, Наомі Худобу і Елла Балинска.