Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом в купальнику. Спокусливе фото співачки з'явилося на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

На фотографії Надія позує в приміщенні, схожому на сауну у закритому купальнику бежевого кольору, який місцями мокрий. На голові у зірки білий рушник-тюрбан. Сама Мейхер стоїть перед камерою в спокусливій позі, виставивши вперед одну ніжку і заклавши руки за голову.

Шанувальники відзначили ідеальні форми знаменитості і пружний бюст. Вони пишуть безліч компліментів до цього фото своєї улюблениці.

"Приголомшливо красива. Ти досконала. Найкраща", "Шикарна, Надія", "Віа Гра мого дитинства", "Класна", "Ой я подумала, що гола. Неземна краса", "Ніжки божественної краси! Дивлячись на них, у кожного чоловіка повинно виникати бажання їх розцілувати", "Очей не відвести!", "Бомба", "Ну як перед такою красою можна встояти?", "Нічого собі фігурка", "Чудова", "Захоплююся", - пишуть захоплені фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Надія Мейхер зізналася в мережі. Надія Мейхер вразила шанувальників ідеальним тілом, а ще розповіла, про що мріє.

"І навіть мені, скептику щодо експериментів застосовуваних до людини, іноді так хочеться мати свій клон. Щоб все встигати... Гастролі, зйомки, записи пісень на студії, продюсування, бізнес, репетиції, заняття балетом, кіно... Виховання дітей, турбота про них... Догляд за собою, хоча б просто по необхідності. А особисте життя? Це як?! І розумію, я так сама вибрала. Так хочу багато чого встигнути. Як можна більше дістати з глибин людського, своїх можливостей... Максимально випробувати себе... Дізнатися...", - написала Надія в підписі до фото.

Нагадаємо, маленький купальник Мейхер-Грановської ледве стримав її принади.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мейхер-Грановська показала, як любить найбільше.

Також портал "Знай.uа" писав, що "старіюча віагрянка" Надія Мейхер захопилася молоденькою дівчиною.