Ольга Фреймут не любить розкривати подробиці особистого життя, і хоча телеведуча носить статус заміжньої дами уже понад два роки, шанувальники дуже мало знають про її сімейні баталії.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Однак днями Фреймут "привідкрила завісу" особистого життя - разом із чоловіком, директором "Нового каналу" Володимиром Лагойком вони дали спільне інтерв'ю для журналу "Viva!".

Чоловік Фреймут розповів про те, що їх стосунки з Ольгою не були надто стрімкими і складалися поступово.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я вважаю, у нас все по-справжньому, дуже міцно, тому що ми йшли до цього плавно. І мені імпонує, що сталося саме так. Може, комусь подобаються красиві історії про кохання з першого погляду. Але справжнє міцне почуття, яке буде тримати людей разом все життя, – це дуже непросто, як і великі телевізійні проекти", – розповів Володимир Локотко.

Цікаво, що ініціатором стосунків була Ольга.

"Я не сексистка і не вважаю, що повинна сидіти біля вікна, схиливши голову, і чекати смс від чоловіка, який мені подобається. Я проїжджала повз офісу каналу і написала смс (а Володя ж на мене сердився, що я пішла з каналу: "Як затишно світиться твоє вікно ...", ну, щось таке: "... навесні обов'язково підемо гуляти". А тоді була зима", - розповіла Фреймут.

Ольга жартома додала, що спеціально написала саме так, бо "вміє маніпулювати".

"Я журналіст і психолог непоганий. І він написав: "А навіщо чекати весни? Давай зустрінемося ", - згадує Фреймут.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

А ще Ольга додала, що Володимир не писав їй вірші і кожен день квіти не дарував, він дав їй щось набагато важливіше, найцінніше для кожної жінки, – відчуття надійності.

Традиційного весілля у пари не було. І ось чому:

"Для нас це неважливо. Це так смішно: ті всі гості, короваї, весільні сукні, а потім б'ють один одного по обличчю і розлучаються", – резюмувала Ольга.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Нагадаємо, Ольга Фреймут рідко розповідає про своє особисте життя. Телеведуча звикла все тримати в секреті. Але нещодавно вона і її чоловік - Володимир Локотко, генеральний директор "Нового каналу", знялися в чуттєвій фотосесії для журналу Viva.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут


Як писав раніше Знай.ua, генеральний директор "Нового каналу" Володимир Локотко вийшов розповів, як це – жити під одним дахом із найвідомішим ревізором країни.


Також Знай.ua писав про те, що Фреймут порадувала фоловерів милим селфі і розповіла про неприємність, яка з нею сталася, але не сильно її засмутила.