Стан здоров'я артистів "Дизель шоу", які вижили у ДТП, досі нестабільний. Крім особистих переживань через смерть колеги Марини Поплавської, актори досі намагаються впоратися із наслідками аварії.


Як значиться на офіційному ресурсі проекту, Яна Глущенко і Єгор Крутоголов на даний час досі проходять курс реабілітації в домашніх умовах, чекаючи на подальше обстеження лікарів.


До кінця року на домашньому лікуванні буде і Євген Сморигін. Оговтується від події морально і фізично Вікторія Булітко, Євген Гашенко і Олександр Бережок пересуваються виключно у гіпсі, як і Максим Неліпа.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Припускають, що гумористи повернуться до роботи вже за кілька місяців, але поки актори в цьому не впевнені.

Похорон Марини Поплавської
Похорон Марини Поплавської


Крім того, нещодавно у мережі з'явилося перше фото одного з постраждалих в аварії - Олександра Бережка. Знімок на своїй сторінці в Instagram опублікувала його дружина:

Олександр Бережок, актор "Дизель шоу"
Олександр Бережок, актор "Дизель шоу"

"Наш тато на два місяці в домашньому режимі. Ось змайстрував лавку, ще два столи на підході", - написала Олена.

Похорон Марини Поплавської
Похорон Марини Поплавської


Згодом виявилося, що "Дизель шоу" не готові до концертної діяльності, довелося скасувати всі виступи, заплановані на найближчий час:

Похорон Марини Поплавської
Похорон Марини Поплавської

"Дизель шоу" прийняли рішення про скасування всіх сценічних концертів до кінця 2018 року. Ми продовжимо радувати глядачів на сцені "Палацу України", а також в залах міст України та всього світу в 2019-му році", - резюмували учасники проекту, подякувавши всім за підтримку і розуміння.


Дивіться: Останнє "Браво!": Житомир прощався з Мариною Поплавською


Нагадаємо, шахраї використали смерть Поплавської, аби заробити легких грошей.
Як повідомляв Знай.ua, найближчий друг Поплавської запустив теплий флешмоб спогадів.
Також Знай.ua писав, фанатка Поплавської розповіла про останню зустріч із зіркою "Дизель шоу".