Після повернення з європейського туру до Росії Максим Галкін застав Аллу Пугачову в дуже пригніченому стані. Відомо, що Примадонна радянської та російської естради зараз перебуває у депресивному стані через смерть Миколи Караченцова.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Після завершення концертного туру в Європі Галкін повернувся до своїх Грязі, щоб побачити сім'ю і вирішити робочі справи. Але відомий гуморист не став довго втішати вбиту горем дружину, а відразу почав розважатися з дітьми та новими іграшками.

За новими публікаціями Галкіна в Instagram шанувальники гумориста помітили, що йому зовсім немає справи до того, як його законна дружина Алла Пугачова переживає втрату близького товариша Миколи Караченцова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Максим Галкін
Максим Галкін

Після важкої втрати Примадонна швидше за все знаходиться в настільки пригніченому і депресивному стані, що Максим Галкін просто боїться показувати її публіці.

Варто нагадати, що в мережі опублікували архівне відео з відомою російською співачкою і примадонною Аллою Пугачовою, де вона зі сцени стверджує про те, що у неї почалася друга молодість, тому артистка захопилася "молодими хлопчиками".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 29 жовтня, практично всі представники російського шоу-бізнесу зібралися, щоб попрощатися з легендарним радянським актором Миколою Караченцовим. Попрощатися з Караченцовим прибула і Алла Пугачова. Однак, нічим особливим під час прощальної церемонії вона не запам'яталася і весь час зберігала мовчання.

Нагадаємо, справжня мати дітей Пугачової і Галкіна погрожує зруйнувати все, кар'єра і репутація підуть прахом.

Як повідомляв Знай.uа Пугачова і Орбакайте вмилися і ось, що вийшло.

Знай.uа писав, Пугачова змусила мережу ридати.