У суботу, 27 жовтня, скандально відома американська акторка та співачка Майлі Сайрус прилітала до України: саме в Києві епатажна мадам вирішила знімати новий кліп. Щоправда, офіційного підтвердження представники співачки не опублікували, але ряд фото і відео в українських ЗМІ і соціальних мережах підтверджують це стовідсотково.

Декілька знімків та відеороликів, що підірвали мережу, були зроблені на Дарницькому мосту. Правоохоронці на деякий час перекрили сюди в'їзд з боку Дніпровської набережної та Печерського району.

"Майлі на зйомках в Україні", - йдеться під записом, де співачка йде по мосту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Майлі була помічена в Києві, що знімає ..", - пишуть шанувальники.

Те, що Сайрус прилетіла у Київ, підтверджують і публікації її стиліста Олексія Бішопа в Instagram.

Нагадаємо, знаменита скандальна американська співачка і акторка Майлі Сайрус таємно одружилася зі своїм обранцем - 28-річним Ліамом Хемсворт.

Як відомо, навколо цієї пари постійно точилися скандали та інтриги, - пише Life & Style. 25-річна зірка дев'ять років йшла до цього відтоді, як познайомилася з Ліамом. У 2013-му пара оголосила про розрив стосунків. Але вже за три роки молоді люди знову зійшлися.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Майкл Мей, автор пісень родом з Ямайки, який виступає під псевдонімом Flourgon подав на відому співачку Майлі Сайрус і її лейбл RCA Records позов до суду за плагіат. Виконавець вимагав компенсацію у розмірі 300 мільйонів доларів.

Також "Знай.uа" писав про те, що 20-річна донька Майкла Джексона Періс останнім часом стала набирати скандальну популярність завдяки сміливим витівкам і зухвалій поведінці. Нещодавно дівчина презентувала кадри з рекламної зйомки, в якій взяла участь.