У Харкові школярка, яку публічно принизили через шматочок торту, здійснила свою заповітну мрію. До міста приїхав музикант Михайло Хом (DZIDZIO), щоб підтримати дівчинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook Тетяни Доцяк.

Нагадаємо той факт, що публічне приниження замість свята отримала учениця харківської школи. Про те, що дитину позбавили шматка торта, тому що мама вчасно не здала на нього коштів, відомо вже всій країні. Батьки Діани кажуть, що над їхньою донькою продовжують знущатися. Пізніше принижену дівчинку задарували тортами, а маму з "батьківської трійки" звільнили.

Так от, за словами Тетяни Доцяк, Діана — віддана фанатка гурту DZIDZIO. Відомий український співак Михайло Хом запросив дівчинку в кіно.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Сидітимеш біля мене. З сьогоднішнього дня Діана — моя подруга. Пропоную не сваритися, а дружити, і якщо ви будете чемними, я обіцяю заїхати до вас у клас з подарунками і дещо розповісти. Сваритися не можна, будьте добрішими, будь ласка", — цитує слова Михайла Хоми харків'янка.

"Діана в захваті. Пішла дивитися кіно з DZIDZIO. Автограф done. Добро переможе", — підсумувала Тетяна Доцяк.

Варто нагадати, що в школі №151 міста Харкова нещодавно прогримів гучний скандал. Ученицю на святкуванні поставили перед дошкою, сказавши, що торта для неї немає, тому що "мама не здала грошей".

Батьки і представники комітету обурені інцидентом, в мережі щодня з'являються гнівні коментарі. І не дивно, адже для дитини такий вчинок – суцільне приниження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одній із шкіл під Києвом виник гучний скандал через директора, яка дотримується чіткої проросийской позиції. Директор вперто вводить російську мову як обов'язковий з першого класу. Окремої уваги заслуговують підручники, які, судячи з усього, повинні вбивати дітям любов до руського міра.

Нагадаємо, змусила однокласників сісти спиною, дитина стала ізгоєм: вчителька переплюнула скандальний харківський торт.

Як повідомляв Знай.uа у Києві десятки тисяч підхопили смертельний вірус, найбільше хворіють діти.

Знай.uа писав, голова батьківського комітету притиснула до стіни батька школяра.