Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість скаржилася, що набрала кілька зайвих кіло і тепер дуже хоче від них позбутися. Так, артистка вирішила, що хоч вона і налаштована серйозно, може побалувати себе улюбленими сосисками.

"Схуднення схудненням, а смаколики за розкладом. 😋 Жартую, я все ще налаштована серйозно, але від деяких речей відмовлятися поки не готова. Наприклад, улюблені сосиски здатні скрасити будь-який перекус! І можете навіть не писати мені в коментарях, що це неправильно і взагалі як же так. Вже точно не варто шеймити інших за те, що вони їдять, це особиста справа кожного. 👌🏻
Так що, приєднуйтесь до естафети фудпозитиву та діліться улюбленими стравами з хэштегом #фудпозитив і #жизньнатвойвкус", - висловила свою думку Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Аня молодець ,ти танцюєш і так спалюєш енергію нікого не слухай )))їж )", "Теж люблю сосиски , пельмені , макарони по флотськи , ковбасу , вареники !!! Коротше це просто смачно 😋", "Сосиски - слабкість багатьох😊🤗я теж від них не можу відмовитися😎", "Анна, ну не перегинайте. У ковбасних виробах масова частка жиру під 50% доходить. А 20-30 так взагалі норма😣", "А відкусила мааленький шматочок😊".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.