Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новою піснею. Так, за словами артистки, вона буквально "народила" трек про дивні стосунки і їй відразу стало легше. Про дату виходу нового хіта Анна поки замовчує.

"Позавчора я не могла дихати. Після літака, я приїхала на студію і написала її. Пісня, яка народилася з найдивнішого кохання. Вона народилася і стало легше. Дякую за допомогу @rostik_h . Напевно, це моє ліки, таке покликання. Я можу писати пісні і це моя місія. І так, я була дуже зайнята нею, щоб коментувати новини останніх днів. Ні, у мене немає хлопця. Ви переплутали. У мене є моя музика. будь Ласка, давайте писати про це .", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не змогли пройти повз: "До мурашок🙏", "це нереальна пісня, які слова, емоція, просто разом з вами пережила її, Ви геній", "Анна ви просто космос,Ви в першу чергу чарівна жінка,прекрасна мати , чудовий поет,людина з глибокою душею!!! Спасибі Вам за Вашу творчість!!!!!", "Походу у мене скоро з'явиться улюблена пісня і вона буде на репіті. Така щирість не залишить байдужим".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.