У цьому році в Україні просто якийсь бум на зіркові розлучення. Зовсім недавно Знай.ua перший повідомив про те, що співачка Тетяна Недєльська та колишній політик і акордеоніст Ян Табачник розлучилися. Також ми писали про розлучення Народної артистки України Ані Лорак, яка зловила чоловіка на зраді.

І ось ще одна пара наказала «довго жити». Відомий київський бізнесмен Юрій Чернецький та відома тусовщиця, головний редактор одного зі світських порталів Поліна Неня розлучилися.

«Вони з серпня разом не живуть, - повідомили нам друзі вже колишнього подружжя. - З приводу офіційного розлучення я не знаю, але, думаю, воно не за горами. Так шкода. Гарна була пара».

Якщо проаналізувати сторінки соціальних мереж Поліни Нені і Юрія Чернецького то відразу кинеться в очі, що у чоловіка майже кожен день фотографії з дітьми, але з дружиною майже немає. Хоча до 2017 року їх було дуже багато.

Останнім часом на фотографіях у чоловіка тільки його діти

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Ну і пости бізнесмена говорять багато про що.

«Попереду тільки найкраще, тільки вір», - зовсім недавно написав він.

Також він розмістив у себе на сторінці статтю, в якій психолог розповідає про те, як виглядає людина, яка вас не любить.

"Так Так Так. Все як у мене було і більше не коли не буде! Урааааа », - прокоментував цю статтю Юрій Чернецький.
Під цією публікації його підтримали друзі, які написали, що «коли прийшла пора - треба йти».

Поліна Неня більшу частину часу проводить з дочкою

Нагадаємо, у зоряної пари троє дітей - два сина Платон і Теодор, а також маленька дочка Теона. Також у Чернецького є позашлюбний син, якого він «нагуляв», коли посварився з дружиною. До честі чоловіка він визнав дитину, хоча аліменти на нього не платив у зв'язку з чим йому довелося розлучитися зі своїм дорогим автомобілем Ферарі, який був проданий, щоб погасити борг по аліментах.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що в США одностатеве весілля закінчилося спаленням наречених.

Також ми писали про те, що Галкін відправився за кордон за новою коханкою, а в цей час розбита Пугачова намагалася пережити зраду.