Скандально відома українська поп-діва, головна суперблондинка країни Оля Полякова нещодавно полетіла відпочивати на Мальдіви, звідки справно шле привіти відданим і не дуже шанувальникам. В коментарях особливо співчутливі вирішили повідомити дорослій жінці, дружині і матері, що викладати оголені або напівголі знімки - це якось непристойно, і ситуацію треба терміново виправляти.

Полякова в боргу не залишилася і написала в своєму Instagram гнівний пост-відповідь.

"Ну звичайно ж мене зламали..., не могла ж Жінка передсмертного віку(саме такою вважають вік за 30 у нашій країні) , МАаааТь 2 дітей, бо діти ніколи не бачили голої дупи, і це може пошкодити їм психіку, ЖОНА як могла, адже тільки чоловік має право дивитися на голу дружину, адже бог її створив спеціально для нього і нікого більше! Співачка! Бо рот що б співати, виставити свою о Боже, невідфотошоплену, целюлітну дупу, бо показати більше нічого! А може ми , незалежні, дорослі, жінки, будемо відчувати себе вільними і сексуальними, не залежно від статусу, віку та наявності дітей, і засунемо ці забобони туди , куди я показала в минулих постах!!!! Підтримаємо челендж #трусидлятрусов)))", - написала артистка і з нею важко не погодитися.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, співачка Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

Також "Знай.uа" писав про те, що в Одесі Полякова показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.