Одіозна російська співачка Вікторія Циганова, яка відома своєю антиукраїнською позицією, дала велике інтерв'ю, в якому розповіла про Собчак з Бузовою і про своє ставлення до українців, передає "АіФ".

Скандальна співачка заявила, що зовсім "не розуміє гомосексуальних" людей і вже "не може терпіти цих пригнічень".

"Чому ми, гетеросексуальні люди, перебуваючи в більшості, відчуваємо агресію меншини?! Чому ми маємо під них підлаштовуватися і терпіти", - розповіла вона.

Також Циганова розповіла про свою участь у скандальному "Безсмертному полку".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Останній раз я була там (у Донецьку, - ред.) у цьому році і брала участь в акції "Безсмертний полк", співала на концерті 9 травня разом з Газмановим і Маршалом. І люди перед сценою стояли під прапорами Новоросії. Я бачила це на власні очі. Ця земля історично була Новоросією. І люди там самі себе так називають. Наші предки поливали кров'ю цю землю. Донбас частково прийняв на себе удар, який повинен був бути нанесений і по Криму", - розповіла вона.

Вона також розповіла, за яких умов проблеми між Росією і Україною вирішаться.

"Думаю, що коли український народ скине цю фашистську бандерівську владу, тоді наші відносини налагодяться"

Також на питання про те, чи не боїться вона образити українців своїми словами, Циганова сказала, що "окрім Бога не боїться нічого".

"Вони не хочуть жити в країні під прапором Бандери. Розумієте? Вони як ізгої там. І не можуть нічого з цим зробити. Просто тихо терплять. Тому що не кожен може взяти автомат, як покійний Олександр Захарченко".

Крім цього Циганкова заявила, що телеведучу Ксенію Собчак і співачку Ольгу Бузову "хтось проплачує".

"Ці люди з абсолютно пришибленою головою. І з приводу Ольги Бузової, і з приводу Ксенії Собчак (у вас були питання, пов'язані з ними) — можу вам відповісти. Вони просто знаряддя. Самі по собі такі люди ніколи б не пробилися. Їх просто хтось спонсорує. Комусь потрібно, щоб вони створювали фон, були певним жупелом для мас", - розповіла вона.

Нагадаємо, відома співачка шокувала фанатів кривавої оголенням.

Як раніше писав Знай.uа, скандальна запроданкою раптово прокинулася.

Також портал Знай.uа розповідав, що Бузова похвалилася черговий новиною, її просять зупинитися.