Харві Вайнштейн тепер стикається зі звинуваченнями в тому, що він піддав сексуальному насильству 16-річну акторку модель. Жінка стверджує, що Вайнштейн заманив її в свою квартиру і накинувся на неї, погрожуючи знищити її шанси стати актрисою і моделлю.

Харві Вайнштейн тепер стикається зі звинуваченнями в тому, що він сексуально напав на 16-річну модель в Нью-Йорку в рамках ширшого судового процесу у справі проти опального кіномагната.

Жінка, названа тільки як "Джейн Доу", стверджує в нових судових документах, що вона зустріла Вайнштейна на заході після того, як вона переїхала з Польщі в 2002 році, щоб стати моделлю і актрисою. В той день вона пішла в свою квартиру в Сохо, де він вимагав сексу.

"Потім він зняв штани і силою утримував Джейн Доу, тримав її за руку і торкаючись і масажуючи свій член", - йдеться в документах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вайнштейн також імовірно обіцяв жінці роль у фільмі, але не дотримав обіцянки, тому що вона не погодилася надати йому сексуальні послуги.

"Вайнштейн дав зрозуміти, що, відмовившись від його сексуальних вимог, Джейн Доу відмовилася від своєї можливості зробити кар'єру в Голлівуді", - сказано в скарзі.

Адвокат Вайнштейна, Бен Брафман, зазначив у заяві, що нова вимога "безглуздо".

"Як і багато інших жінок у цьому випадку, які вже були представлені як брехуни, це останнє абсолютно непідтверджена твердження, якому майже 20 років, здається, явно помилковим", - сказав він.

Звинувачення доповнюють позов, збуджений на початку цього року, в якому 10 жінок звинувачують Вайнштейна в сексуальному посяганні, неправдивому висновку, прив'язування до батареї, зґвалтування та інших жахливих сексуальних діях.

щодо Вайнштейна вже заведено кримінальну справу після того, як йому було пред'явлено звинувачення в зґвалтуванні і інші сексуальні злочини відносно двох ймовірних нападів. Перше, як стверджується, відбулося в 2004 році в будинку Уэйнт-Віллідж Вайнштейна, його звинувачують у схилянні жінок "до заняття оральним сексом". Другий випадок пов'язаний з передбачуваним зґвалтуванням у 2013 році в готелі в центрі Манхеттена.

Нагадаємо, вийде сухим з води? З Вайнштейна зняли частину звинувачень

Як повідомляв Знай.ua відомому голлівудському акторові загрожує забуття. І ось чому.

Знай.иа писав, чтпро Спейсі відповість за нові домагання.