2 листопада на українському телеканалі "1+1" вийде перша серія мелодрами "Родинні зв'язки"

За попередньою інформацією, це буде чотирисерійна мелодрама, сценарій до якої написала Ірен Роздобудько.

Сюжет картини досить заплутаний, що, найімовірніше, сподобається українським телеглядачам. Головна героїня почне спілкуватися з молодою дівчиною, яка заявить про те, що вона є її донькою. Ця зустріч, яка стане вирішальною в житті обох жінок. Родинні цінності, які раніше йшли на другий план, стануть більш значущими для кожної.

Одна з ролей дісталася зірці серіалу "Школа" Ірині Кудашової. У цьому серіалі вона зіграє вихованку дитячого будинку, яка склалася не так, як би їй хотілося. Заплутаний сюжет, складні взаємини дорослих – все це відіб'ється на її поведінці та сприйнятті. Сама ж зірка "Школа" розповіла про своєму новому образі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли мене запросили на проби в проект "Родинні зв'язки", я перебувала на навчанні в університеті і не могла приїхати особисто, тому записала самопробы: відео, в якому коротко розповідаю про себе і читаю монолог. Я була щаслива, коли мене затвердили на проект, адже на знімальному майданчику зустрілася з багатьма талантами, зокрема з Сергієм Фроловим, одним з моїх улюблених акторів. До того ж, виконати таку складну роль як моя – це справжня нагорода для будь-якого актора. Моя героїня Світлана - дівчинка з дитячого будинку. Головна героїня рятує її від складної життєвої ситуації, в яку ледь не потрапила колись, адже і сама виросла в дитячому будинку", - зазначила Ірина.

Серіал

Також Ірина поділилася своїми враженнями і розповіла, що роль у досить популярному серіалі зробила її знаменитою. Її тепер впізнають на вулицях. Навіть вихованці дитячого будинку, де проходили зйомки, цікавилися про дату виходу наступного сезону.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфи в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також повідомлялося, що українцям нагадали про знаменитостей, загиблих в пекельних ДТП.