Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новими фотографіями в соціальних мережах. Нещодавно актриса опублікувала на своїй сторінці в Instagram пікантний знімок, від якого неможливо відірвати погляд.

Так, на фотографії Ольга Куриленко позує в чорній прозорій сукні з пишними рукавами. Пікантність цього фото полягає в тому, що під сукню актриса не одягла бюстгальтер. Однак розглянути бюст зірки, навряд чи вдасться. З одного боку груди прикриває візерунок на сукні, а з іншого – рукав.

Проте фотографія дуже сподобалася шанувальникам Куриленко. Образ актриси фолловери активно обговорюють в мережі.

"Цей прекрасний колір дуже тобі личить. Я впевнений, що ти це знала", "Така красива", "Дуже красива фотосесія!", "Сексуальна", "Цей колір на тобі виглядає прекрасно", "Вона така мила", "Розкішна", "Ольга завжди дуже красива, мила, чарівна, сексуальна, шикарна, просто ангелок!", "Мої очі ніколи не бачили нікого красивішого. Вона захоплює дух", "Оля, ти крута! При скромних даних, так видавати результат, це великий талант!", - пишуть захоплені фоловери у коментарях.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська дівчина Бонда показала ідеальний макіяж вихідного дня. Ольга Куриленко опублікувала на своїй сторінці в соціальної мережі Instagram чудне селфі з ідеальним макіяжем. На фотографії актриса позує в блискучому вбранні, яке, на жаль, неможливо роздивитися повністю, адже на знімку видно тільки його певну частину. Ольга сфотографувала своє обличчя з ідеальним макіяжем. Актриса використовувала чорну підводку для очей, ніжно-лілові тіні і туш. На губах ледь помітна помада. Цей легкий мейк надає зірці природності і чарівності.

Нагадаємо, дівчину Бонда помітили в магазині Бердянська. Актриса сказала, що з такого міста треба тікати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.