Популярна українська студія "Мамахохотала" представила пародію на пісню "Плакала" української групи KAZKA на своєму 100-му концерті. У кумедній пародії артисти показали, що насправді надихнула творців пісні на дані рядки, які стали так популярні в країні.

Артисти представили свою інтерпретацію і на злобу дня всіх жителів столиці заспівали для тих, хто вже 6 місяців живе без гарячої води у квартирі та будинку.

"Всем, хто вже півроку живе без гарячої води, присвячується", - відзначає провідний.

Виконала пісню актриса шоу "Мамахохотала" – Ірина Хоменко. Артистка не лише заспівала і висміяла проблему киян, молода мама знайшла в собі сміливість оголитися на сцені Жовтневого палацу.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ірину вивезли на сцену у ванній, а помічники в махрових халатах нібито з каструль підливали гарячої води дівчині. Вона співала про те, що знову холодна вода, але вона все ж таки спробувала набрати гарячу ванну, але знову судома звела.

В куплеті артистка заспівала про крутий лайфхак, який придумала з приходом осені, коли в Дніпрі вже купатися холодно.

"Поплакала пів дня, так набрала ванну. Солона і хоч трошки тепленька", - як крик душі співає Хоменко.

Нагадаємо, найближчий друг Поплавської запустив теплий флешмоб спогадів, українці не стримують сліз. Друзі, рідні, колеги і фанати впевнені: справжні таланти не вмирають, вони живуть вічно.

Як повідомляв Знай. ua, з'явилося перше фото лідера "Дизель Шоу" після фатальної аварії. У тій страшній аварії актор отримав важку травму.

Знай. ua писав, що "Дизель Студіо" показало ексклюзивні кадри з королевою гумору Мариною Поплавської. Поплавська закликала любити Україну душею.