Студія Dizel Show оголосила про дати свого туру, який через трагічну аварію довелося перенести на 2019 рік.

Цю інформацію оприлюднили на офіційній сторінці проекту в Facebook.

Так, повідомляється, що один з концертів відбудеться в Києві. Dizel Show виступить у Палаці "Україна" за адресою Велика Васильківська, 103.

У повідомленні говориться, що любов і увага, підтримка і прохання продовжувати - найважливіші причини, за якими актори зібралися з силами після жахливої аварії, в результаті якої загинула актриса студії Марина Поплавська.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відомо, що тур стартує у Полтаві, 31 січня. Концерт у Києві відбудеться 26 лютого 2019 року.

Головний хештег цього виступу - #МаринаЗнами.

Нагадаємо, минуло 12 днів з моменту страшної автокатастрофи, в якій загинула народна улюблениця, гумористка, актриса і вчителька - Марина (Маріанна Францівна) Поплавська. Вся країна досі не може оговтатися від страшної новини і змиритися з такою важкою втратою.

чи не кожен день в мережі згадують Марину, як її колеги по сцені, так і прості українці, яким пощастило особисто знати цю талановиту жінку, для якої головним у житті було дарувати посмішки і гарний настрій всім українцям.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відомий актор "Дизель Шоу" Олександр Бережок, який постраждав від фатального ДТП під Києвом, у даний момент пересувається лише за допомогою милиць. Однак Бережок не сидить склавши руки і ноги, а займається домашніми справами.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що стан здоров'я артистів "Дизель шоу", які вижили у ДТП, досі нестабільний. Крім особистих переживань із-за смерті колеги Марини Поплавської, актори досі намагаються впоратися з наслідками аварії.