На каналі знаменитої ліверпульської четвірки The Beatles на YouTube з'явився новий кліп. Музиканти випустили нову роботу напередодні ювілейного перевидання "Білого альбому" (White Album, 1968).

Відео на пісню "Glass Onion" - це яскрава барвиста анімація з використанням рідкісних архівних фотографій групи.

Білий альбом

9 листопада легендарна група The Beatles порадує шанувальників перевиданим альбомом "White Album". Крім того, у ювілейний набір увійдуть 7 дисків, що складаються з 50 раніше невиданих записів.

В описі нової роботи The Beatles говориться, що над її створенням працювали басист Пол Маккартні і художник Річард Гамільтон. Вперше пісня "Glass Onion" була випущена 50 років тому третім треком на "Білому альбомі".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, японська співачка і художниця Йоко Оно опублікувала відео з кавер-версією пісні Imagine свого покійного чоловіка Джона Леннона. Ролик з'явився на YouTube-каналі артистки. Так, на відео зображені хмари, між якими з'являються рядки легендарної пісні, а на тлі звучить голос самої Йокі Воно.

Варто відзначити, що ця композиція входить в новий альбом співачки Варзоні, реалізація якого запланована на 19 жовтня цього року. Зараз вже відомо, що альбом співачки буде містити 13 ремейків старих пісень артистки.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відома голлівудська актриса Емма Стоун зізналася, що зніметься в новому кліпі Пола Маккартні. Про це повідомляє видання Justjared. Менеджер актриси проговорився про те, що вона зараз відвідує уроки танців, щоб взяти участь у кліпі легендарного учасника The Beatles.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що музикант Пол Маккартні оголосив про випуск дитячої книги c картинками. Вона буде називатися "Гей, дідусю!" (Hey Grandude!). Зараз вже відомо, що випуск довгоочікуваної книги відбудеться вже у вересня наступного року у видавництві Random House Kids.