Відомий український співак Дмитро Монатік (Monatik) закликав усіх небайдужих допомогти дівчинці Ані з Прикарпаття, яка бореться з онкологічним захворюванням легень.

Восьмирічна Анічка Приймич з села Дубовиця Калуського району, бореться за життя і мріяла про зустріч з відомим виконавцем. Дівчинка обожнює пісні, а особливо танці Монатіка, його пісню “Кружит” може слухати годинами.

На допомогу Ані місцеве новинне видання зняло відео, щоб прискорити збір коштів на лікування ракової пухлини.

Співак розповів, що як тільки він побачив відео, відразу вирішив приїхати в Івано-Франківськ, щоб здійснити мрію дитини. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Всім привіт. Вчора мені попалося на очі відео, в якому смілива, хоч і маленька, але велика особистість Ганнуся, хоче зі мною зустрітися. Знайомтеся, це Аня і вона бореться з хворобою, а я вірю, що у неї все вийде", – написав артист.

Діма Монатік подарував дівчинці ведмедика й записав відеозвернення з Івано-Франківська:

“Ви теж можете допомогти Анічці. Я дякую всім, хто небайдужий до дитячих мрій. Мені було дуже приємно познайомитися зі всіма, кого я зустрів у лікарні. Вірю, що ми скоро зберемося на Святі Переможців“, – сказав Монатік

Він також прикріпив номер карти мами хворої дівчинки для збору коштів і спільні фото з Анею.

"Дякую Лесі і всім батькам, за Вашу віру і силу. Картка Привата, на яку Ви можете відправити кошти — 5168 7573 5327 5979 (Приймич Леся Орестівна). Всі діти, яких я зустрів у лікарні, мені дуже приємно було з Вами познайомитися! Я щиро вірю, що незабаром ми з Вами побачимося на Святі переможців!" – додав він.

В коментарях до посту Монатіка фоловери висловили захоплення щирістю артиста і приєдналися до пожертвувань.

Зазначимо, що у дівчинки ІІІ стадія нейробластоми позачеревинного простору. Наразі пухлина настільки велика, що її вирізати не можна.

У матері Ані, Лесі, троє дітей, вона їх виховує сама. Частково препаратами дитину забезпечують у лікарні. Та все одно коштів на лікування не вистачає.

Нагадаємо, популярний український співак Дмитро Монатік знявся для нового випуску журналу XXL.ua. Виявилось, виконавець уміє бути не лише романтичним та чуйним, але й гарячим ловеласом, який привертає увагу найяскравіших красунь.

Як повідомляв Знай.ua, український співак Монатік показав новий кліп на пісню "Зашивает душу".

Також Знай.uа писав, Потап показав дорослого сина.