Скандальна українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Росії, в черговий раз порадувала прихильників голим фото. На ньому виконавиця, в одній лише спідній білизні, відпочиває на ліжку в розкішних апартаментах. Поряд з Анною величезний букет троянд.

Що не на жарт заінтригувало прихильників зірки, так це підпис до фотографії. Знімок, яким Седокова поділилася у своєму Instagram, був підписаний так:

''Коханий сфоткав поки спала"

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Більшість користувачів були обурені аж надто відвертою світлиною. Вони почали звинувачувати співачку в обмані.

Нагадаємо, що солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Москві, часто радує своїх шанувальників новинами свого життя в Instagram. Цього разу співачка показала спокусливу фотографію на пляжі в Дубаї.

На знімку Седокова позує на піску, а за її спиною видніється море і хмарочоси. Для пляжного відпочинку Анна наділу роздільний купальник з червоними трусами і білим ліфчиком з принтом. Вона сидить на синьому шезлонгу в спокусливій позі, викинувши груди і розставивши ноги. Перед нею на тарілці лежить порізаний кавун.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", на сторінці Седокової з мережі з'явилося кумедне фото, зроблене на тлі відомого дубайського хмарочоса Бурдж аль-Араб. На фотографії Анна позує біля басейну в короткій білій топі, груди з якого так і норовить вистрибнути, також на ній джинси і босоніжки на шпильці. Волосся співачки розпущені і розвіваються на вітрі. А на очах сонцезахисні окуляри, хоча судячи з фото, на вулиці ніч.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Седокова похвалилася новим кліпом на пісню "Шантарам", режисером якого став Алан Бадоєв. Робота вийшла досить відвертою і скандальною, тому сподобалася далеко не всім. Так, Анна вирішила дуже саркастично дати відсіч своїм недоброзичливцям.