Відома американська співачка, репер, автор власних пісень і актриса Нікі Мінаж часто виставляє в Instagram пікантні знімки. Нещодавно знаменитість поділилася фотографіями в розкішному білому платті з глибоким декольте.

Так на фотографіях Ніки дефілює десь за лаштунками в довгому білому платті, яке так і виблискує у світлі спалахів. Співачка кудись крокує і одночасно притримує свій наряд, щоб він не сковував рухи. Ця сукня підкреслює пишну фігуру Мінаж і, завдяки глибокому декольте, піднімає її груди.

На обличчі артистки яскравий макіяж, а світле волосся зібране ззаду в зачіску. У підписі до фото Ніки Мінаж повідомила шанувальникам, що цей наряд був зроблений на замовлення у модному домі Версаче. І за нього співачка особисто дякує Донателлу Версаче. Шанувальникам наряд реперки сподобався і вони почали обговорювати його в коментарях.

"Це плаття виглядає як весільне", "Богиня", "Ви прекрасні", "Ти виходиш заміж? Бо виглядаєш прекрасно в цьому вбранні", "Моя королева", "Гарна дівчинка!", "Красивий, барвистий наряд", "Супер", "Дійсно гарний зовнішній вигляд", "Дуже гарна сукня", "Крута", - пишуть захоплені шанувальники співачки в коментарях до фотографій.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Нікі Мінаж показала потужний зад в спокусливому боді. Нікі Мінаж часто виставляє в Instagram пікантні знімки. Нещодавно знаменитість поділилася фотографіями в чорно-червоному боді. На одному зі знімків Ніки сидить на диванчику, виставивши перед камерою величезні стегна в колготках-сіточці. Також увагу на цій фотографії привертає взуття співачки – вона в масивних чорних чоботях з величезною платформою і з червоними шнурками. На обличчі артистки яскравий макіяж, а волосся, пофарбоване в блонд, зібране ззаду.

Нагадаємо, груди Нікі Мінаж вискочили назустріч 50-тисячному натовпу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Нікі Мінаж показала всі свої трансформації.

Також портал "Знай.uа" писав, що кавунчики Нікі Мінаж розбурхали фантазію фанатів.