Легнедарная поп-група Spice Girls возз'єдналася. Спільне фото Мелані Браун, Емми Бантон, Мелані Чисхолм і Джері Холлівелл опублікувало видання The Sun.

Як повідомляє видання, "перчинки" вже зняли кліп і збираються поїхати в масштабний тур по Великобританії. Ролик поки що не з'явився в мережі.

Однак, п'ята і сама знаменита учасниця коллективна Вікторія Бекхем відмовилася повертатися в колектив. Вона вирішила залишитися дизайнером, адже в модній індустрії "шикарна перчинка" останнім часом сильно досягла успіху.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Група Spice Girls була утворена в 1994 році. У 1998 році колектив залишила Джері. Група випустила ще один альбом як квартет, а з 2001 року дівчата зайнялися сольними проектами. "Перчинкам" вже перевалило за 40, але кожна з них все ще виглядає чи не краще, ніж на піку популярності. Якщо не вважати виступи в 2012 році, вони не виступали разом 20 років.

Раніше повідомлялося, що в інтерв'ю австралійському телебаченню колишній британський футболіст Девід Бекхем зізнався, що його шлюб з дизайнером Вікторією "це завжди важка робота". І що з роками вона стає все складніше".

Як пише видання Daily Mail, бесіда з журналістами пройшла на тлі безперервних чуток про те, що пара знаходиться на межі розлучення. Є, втім повідомлення, що Бекхеми вирішили владнати свої розбіжності шляхом розширення сімейства.

"Коли люди одружені стільки, скільки ми, це завжди стає важкою роботою, виникають певні труднощі", - сказав Девід.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем показала спортивний талант доньки Харпер в мікроблозі.

Раніше Знай.иа повідомляв, учасниця групи Spice Girls Мелані Браун в четвертий раз стане мамою.

Также Знай.иа писав, легендарна голлівудська актриса Дженніфер Еністон отримала нову роль у фільмі, причому грати вона буде победительнцу конкурсу краси у сша.