Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковські, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала у мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковські стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковски продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливий знімок на ліжку. Але на ньому вона не лежить, а стоїть. Для фотосесії модель одягнула сірі спортивні штани і чорні шкарпетки. Але найпікантнішою у цьому фото виявилася коротенька футболка на голому тілі Емілі. Модель навмисне не одягла бюстгальтер, щоб продемонструвати пружні груди, які визирають з-під футболки. Волосся Ратаковські розпущене і злегка розпатлане, а сама вона зухвало дивиться в камеру.

Шанувальники залишилися задоволені і почали засипати Ратаковські компліментами в коментарях.

"Приголомшлива королева", "Принцеса Емілі", "Прекрасна, як завжди", "Розкішна", "Вогонь", "Красуня", "Ти моя кохана дівчина", "Лялька Барбі", "Богиня", "Ця фотографія змусила мене просто поїсти салату на вечерю", "Мені подобається ця фотографія", "Королева і правитель ліжка, Емілі", - пишуть захоплені фоловери і залишають сотні тисяч лайків під фотографією моделі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Емілі Ратаковські приміряла образ доісторичної жінки, вийшло гаряче. В цей раз дівчина вирішила подражнити фоловерів пікантною тематичною фотосесією в стилі первісних людей. Так, у своїх зйомках Ратаковські вирішила повторити образ відомої актриси, секс-символу 70-х Ракель Уелч. Треба сказати, що у моделі це вийшло.

Нагадаємо, Емілі Ратаковські пограла принадами перед дзеркалом. Дівчина вирішила подражнити фоловерів пікантною фотографією перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковські з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковські засвітити труси.