Окрім співів та активного заняття спортом український співак Олег Винник, як виявилося, вміє непогано куховарити. Нещодавно у прямому ефірі програми "Ранок з Україною" та телеканалі "Україна" артист вразив публіку своїми здібностями – у меню була рибна юшка з доволі несподіваним рецептом.

Юшка від Винника: такого ви точно не коштували

Олег зізнається: готувати можна і вдома, але значно смачніше виходить на вогнищі. Вибір страви не випадковий, адже практично весь вільний час співак присвячує улюбленій справі: риболовлі, яка прийшлася до душі ще з дитячих років:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Мені було років 6 чи 7. Я втік на рибалку на нашу сільську річку Гірський Тікич, а матері не сказав. Таких стусанів тоді отримав", - жартував Винник.

Отож, аби приготувати рибну юшку від Винника, вам знадобиться:

вода – 3 л

карасі – 2 шт.

картопля – 3 шт.

морква – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

петрушка – 1 пучок

лавровий лист – 1 шт.

самогон "Винниковка" – 50 г

Приготування:

Чистимо картоплю, моркву і цибулю. Картоплю нарізаємо великими кубиками, морквину – навпіл, а цибулю – кільцями. Кидаємо овочі в окріп, додаємо лавровий листочок, солимо і перчимо. Варимо овочі 10-15 хвилин. Рибу миємо, видаляємо жабри і відрізаємо голови. В киплячу воду кладемо цілі рибини і варимо ще 15-20 хвилин. У кінці кидаємо порізану петрушку.

"Аби уха була справжньою, додаємо трішки "білого чаю" (прим. – самогон). Я додаю домашнього, котрий готувала моя мама і пригощала, коли я приїздив у гості", - порадив артист.

Дивіться: "Янгол" (Олег Винник)

Нагадаємо, фото Винника у військовій формі спровокувало ажіотаж у мережі. Як повідомляв "Знай.ua", комедія з Винником б'є рекорди переглядів. Також "Знай.ua" писав, Винник зізнався, чому жінки ходять за ним табунами.