Кажуть, українки найкрасивіші, а українці найпрацьовитіші. З цим важко не погодитися, коли навіть найзнаменитіши голлівудські зірки пишаються своїми коренями. Про це передає Clutch.

Міла Йовович

Міла - дочка радянської актриси Галини Логінової. Вона народилася в Києві у 1975 році і відвідувала дитячий сад в Дніпрі. Коли красуні було 5 років, сім'я переїхала в Лондон, а потім в США. Відома модель і актриса говорить, що в душі відчуває себе українкою, тому під час Євромайдану активно допомагала своїм співвітчизникам і збирала гроші для постраждалих.

Девід Духовни

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зірка "Секретних матеріалів" дізнався про своїх корені після Євромайдану. Як виявилося, батько Девіда переїхав з Києва у США під час сталінських репресій. На сторінці в Twitter Духовни написав: "Я виріс, думаючи, що я росіянин, але тільки зараз зрозумів, що насправді я українець. Ніколи не пізно змінитися".

Міла Куніс

Талановита актриса насправді родом з Чернівців. У 1991 році її сім'я переїхала в Штати, де її віддали на курси акторської майстерності, які змінили її життя. Міла намагається не забувати про своє коріння і все ще може висловлюватися українською.

Стівен Спілберг

Спілберг - один з найвідоміших режисерів у світі, який зняв "Щелепи", "Інопланетянина", "Список Шиндлера", "Врятувати рядового Райана". Виявляється, його дід по материнській лінії був родом з Одеси, а по батьківській — з невеличкого села під Кам'янець-Подільським. Режисер наголошує, що його улюбленою стравою є борщ.

Ольга Куриленко

Ольга досягла неймовірних успіхів в модній індустрії і стала подружкою Бонда в одному з фільмів. Вона народилася в Бердянську, але в підлітковому віці змогла "вирватися" в Париж. На сьогоднішній день на рахунку української красуні сотні модних контрактів і ролей у блокбастерах.

Нагадаємо, Ольга Куриленко показала пікантне фото без білизни.

Раніше Знай.ua повідомляв, Ештона Катчера з Мілою Куніс застукали на дивному побаченні.

Також Знай.ua писав, Міла Йовович поділилася з шанувальниками фотографіями зі своєї подорожі в Африку.