Хто ж не мріє вийти заміж за принца і стати згодом частиною королівської сім'ї? Здається, що їхнє життя більше схоже на розкішну казку. Однак, іноді буває не так весело, як здається, адже членам монаршої родини доводиться дотримуватися масу правил. Про це передає Clutch.

1. На сімейних і офіційних заходах всі зобов'язані суворо слідувати за королевою. Якщо королева встала - встають усі, якщо сіла - сіли усі, якщо закінчила їсти - обід закінчено для всіх.

2. Чоловік Єлизавети II, принц Філіп, зобов'язаний на публіці завжди йти на 2 кроки позаду своєї дружини.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

3. До королеві не можна повертатися задом, а після закінчення розмови королева повинна піти першою. Повертатися спиною до монарших осіб - вкрай поганий тон.

4. У королівській родині не можна використовувати прізвиська і скорочені імена. Леді Ді, Кейт — це звороти, які використовують ЗМІ.

5. Всі подарунки, вручені членам королівської сім'ї, вважаються власністю правлячого монарха. Королева має право забрати їх або віддати комусь іншому. Саме тому прикраси Діани часто носять інші члени сім'ї.

6. Єлизавета II обожнює своїх коргі, яким дозволено практично все. Спеціальний шеф-кухар готує їжу для цих собачок, а гостям заборонено турбувати їх.

Королева заборонила Вільяму і Кейт приїжджати в її резиденцію зі своїм кокер-спанієлем, щоб не хвилювати придворних вихованців. Собакам дозволено вільно гуляти по всьому будинку, а прислузі лише залишається прибирати за ними калюжки.

7. Вдень на офіційних заходах дами зобов'язані носити капелюшок, а після 6 вечора — тіару. Це правило стосується тільки заміжніх жінок.

Нагадаємо, королева Великобританії Єлизавета II вирішила порадувати дружину свого онука принца Гаррі і здивувала всіх незвичайним вчинком.

Раніше Знай.ua повідомляв, Меган Маркл, яка чекає первістка, не соромиться у виборі дорогих нарядів.

Також Знай.ua писав, в Великобританії помер королівський пес коргі по кличці Уиспер - "Шепіт".