Відомий пластичний хірург, чоловік української співачки, солістки групи "Неангели" Слави Камінської, Едгар Камінський поділився з фоловерами в Instagram дуже незвичайним перетворенням однієї з його клієнток. Так, лікар поміняв дівчині форму носа, збільшив губи, прибрав грудочки Біша. В результаті руденька пацієнтка стала нагадувати фанатам дружину Едгара Славу.

"Ви будете шоковані, як змінилася ця дівчина 🤯😱 Погодьтеся, складно повірити в такі перевтілення😍😮Здогадуєтеся які операції я провів? Напишіть в коментарях, а більш точну інформацію про це ви дізнаєтеся в 20:00 на сторінці @dr_edgar", - похвалився результатом Камінський. Фолловери взялися коментувати: "І стала на Славу дуже схожа", "Однозначно на Славу схожа, але це напевно нормально , коли чоловік кохає жінку , то напевно підсвідомо копіює риси її обличчя.🤔", "Я теж подумала спершу, що це Слава))", " Чоловік мабуть із закритими очима може зробити з мавпочки (не маю на увазі цю дівчину) кохану дружину!!!! Браво!!!!! Дуже гарно вийшло, дійсно👍👍👍👍👏👏👏👏👏🙏🙏🙏". Не втрималася і сама дружина: "Мені здається, коханий))) що дівчинка на мене стала схожа :)".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.