Буквально нещодавно 36-річна екс-учасниця української групи "Віа Гра" і популярна телеведуча Надія Мейхер-Грановська показала шанувальникам у соціальних мережах нові спокусливі фотографії в облягаючому чорному купальнику в СПА. Знімок знаменитість опублікувала на своєму профілі Instagram.

Так, на фото Надія позувала в неймовірному пляжному образі з сонцезахисними окулярами, солом'яним капелюхом і коктейлем у руці.

"Для тих, кому не вистачило тепла і моря" – підписала кадр Мейхер.

Варто відзначити, що підписники засипали компліментами артистку в коментарях під фотографією. Всі фанати були в повному захваті від останньої фотосесії Надії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хто ця Афродіта?", "Дуже сексуальна", "Для тих, кому не вистачило тепла і моря – є посмішка Надії Мейхер", – похвалили Мейхер користувачі соцмережі.

До речі, Надія Мейхер-Грановська показала в Instagram свого "залізного коня". За словами зірки, її автомобілю відомо те, чого не знають навіть найближчі люди. Саме тому у Надії немає особистого водія.

"Мій вірний "залізний кінь"... якби він міг говорити, мені б довелося його спалити. Скільки всього він знає про мене... Ні одна людина, навіть найближча, не відає і не бачила те, що ВІН! Це саме тому у мене ніколи не було, немає, і не буде водія. Ну, і звичайно тяга до самотності, так хоча б у машині, переїжджаючи з пункту А в пункт В,С,D і т. д", - підписала знімок у машині співачка.

Нагадаємо, Надія Мейхер-Грановська поділилася зі своїми фанатами черговим пікантним фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру і розтяжку, якій може позаздрити і Анастасія Волочкова.

Також портал Знай.ua писав, що Надія Мейхер вразила своїх шанувальників ідеальним тілом в купальнику. На фотографії телеведуча позує в приміщенні, схожому на сауну в слитному купальнику бежевого кольору, який місцями мокрий.