У середу, 7 листопада, стало відомо, що у популярному шоу від телеканалу 1+1 «Модель XL» перемогла 23-річна львів'янка Наталія Петрик. Варто відзначити, що сама емоційна учасниця шоу буквально вирвала перемогу у суперниць у останньому конкурсі - дефіле на показі нової колекції Андре Тана рамках українського Тижня моди.

Відразу після шоу Наталю поспішив привітати з перемогою її батько Юрій Петрик мер міста Добромиль Львівської області.

«Тато не розглядав серйозно моє бажання брати участь в проекті. Він думав, що я проведу в шоу кілька тижнів і повернуся. Але мені хотілося довести своїм батькам, що я здатна досягати цілей і хочу сама приймати рішення про те, який шлях мені вибирати», — зізналася «Фактам» Наталія.

Відзначимо той факт, що Петрик кинула навчання в Львівському університеті на юридичному факультеті і вибрала заняття кулінарією. Вона брала участь в проект «Майстер Шеф», а також їздила України кулінарні майстер-класами останні місяці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«я Зараз хочу спробувати себе як модель. Мені цікаво знайомитися з новими людьми, подорожувати. Але, може, прийде час і я знову повернуся до кулінарії», - розповіла Наталя.

Повідомляється, що в якості переможниці другого сезону «Модель XL» дівчина зніметься в професійній фотосесії в Парижі і прикрасить обкладинку популярного глянцевого журналу. Крім того, Наталія стане обличчям нової лінійки одягу для пишних дівчат від Андре Тана.

Нагадаємо, що plus-size модель Тесс Холлідей продовжує дивувати шанувальників і недоброзичливців відвертими образами, які не завжди все сприймають, але це "головну пампушку" Голлівуду ні в якому разі не бентежить.

Як повідомляв портал Знай.иа Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото, яке було зроблено фотографами паризької редакції модного глянцю Vogue.

Також портал Знай.иа писав, що Ешлі Грехем показала шанувальникам нове фото в сексуальному нижній білизні зі своєї чергової колекції. Гарний бюстгальтер вигідно підкреслює пишні груди Ешлі, а трусики приховують всі недоліки фігури.